Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Różne injectory

Dyzmaification

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, pobrałem hack, lecz bez injectora, pobrałem kilka injectorów, jednym z nich jest od AdrenalinaPL, drugi od Geoniga. Więc zacznijmy, na injectorze od Adrenaliny wszystko się pięknie załącza, załącza się hshield i dochodzi do 1/10 paska, nagle wyskakuje mi strona WR-CHEATS, czy jakoś tak, przy drugim injectorze nie załącza się nawet hshield i znów ta strona... Pobrałem nawet kolejny hack D3D od logina989 chyba? Jeżeli źle to przepraszam, z nim dzieje się dosłownie tak samo jak przy hacku z injectorem od Adrenaliny...

Pomocy:(

Z góry dzięki, Dyzma

@Edit jeśli ktoś nie kuma co pisze itd. mogę zrobić kilka ss :)

xxx

Opublikowano

Hmmm, jeżeli pobraleś cheata odemnie to powinna ci wyskakiwać strona mpcforum.pl. bp WR-CHEATS to bodajże strona SiroSixa, i dobrze, że używasz injectora od Adrenaliny, jest niezawodny, pobierz ponownie cheata, usun plik dll starczego cheata, podmień na plik dll nowego cheata, i pamiętaj Plik Dll i injector muszą się nazywać tak samo:

Injector np:

hack.exe

To plik dll musi się nazywać tak samo w tym wypadku hack.dll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...