Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam próbuje napisać bota do gry dofus gra jest na silniku flasch aczkolwiek to zaobserwowałem . próbowałem napisać bota w AU3 . jak sądzisz w czym mógłbym napisać bota ?? . jakiego języka podjąci naukę jestem w klasie informatycznej ale niczego nas nie uczą tylko teoria i historia ;/ liczę na pomoc i odp

Opublikowano

Witam próbuje napisać bota do gry dofus gra jest na silniku flasch aczkolwiek to zaobserwowałem . próbowałem napisać bota w AU3 . jak sądzisz w czym mógłbym napisać bota ?? . jakiego języka podjąci naukę jestem w klasie informatycznej ale niczego nas nie uczą tylko teoria i historia ;/ liczę na pomoc i odp

Na początek to polskiego. Później pomyślimy co dalej.

mjut.png
Opublikowano

Na początek to polskiego. Później pomyślimy co dalej.

nazi grammar idz na forum j. polskiego.

topic

prawda jest taka ze w szkole niczego sie nie nauczysz. Nie licz na to, zacznij rozwijac sie sam. Masz internet masz google, masz cala wiedze swiata na wyciagniecie reki.

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

To zależy na jakiej zasadzie bot ma działać, jeżeli chcesz napisać w jeden dzień bardzo prostego, który nie zawsze pewnie będzie dobrze działał to bierz się za AutoIt MouseClick Ci wystarczy, a jak już coś sensownego masz napisać to poducz się AU i spróbuj może z FF, tylko nie wiem czy da się na flashu to zrobić, pewnie tak ale wielokrotnie trudniej niż na normalnych samych odnośnikach do czegoś.

Ymmm, nie wiem dlaczego piszesz tutaj, w dziale CE temat z takimi pytaniami.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...