Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ludzi Do Projektu

TakeTinShe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :). Z góry przepraszam modów za syff, ale nie wiedziałem gdzie mam umieścić temat, że szukam ludzi do pomocy :) jak coś to przenieście.

Ok do rzeczy. Jestem na 3 roku informatyki i wraz ze znajomymi tak stwierdziliśmy, że niemożliwe będzie nie zrobienie jakiegoś projektu. Pierw miał być to Metin2, jednak prywtane servery w Nim to nie zbyt legalne, dlatego postanowiliśmy stworzyć (nie boimy się tego pisać ;p) Najlepszy Server Minecraft W Polsce.

Parę słów o PROJEKCIE:

Myślimy o stworzeniu czegoś dla graczy. Czegoś na poważnie, co nie będzie prowadzone (jak większość) przez 10-12 latków, którzy robią server z nudów na 20 slotów na mega lagach, rozdając itemy i nie interesując się zbytnio serverem :).

W skład ekipy wchodzą ludzie pełnoletni z naprawdę ogromnym doświadczeniem. Aktualnie posiadamy osoby na owych stanowiskach:

-Programista

-Grafik

-Webmaster

-Redaktor

-Animator

-Kilku Bobów Budowniczych

-Projektant

Piszę do Was, ponieważ przyda się trochę pomocy. Nie ukrywam, że nie siedziałem do tej pory jakoś znacząco w Minecrafcie, jednak wiem, że to nie jest mega problem. Tak czy inaczej na chwilę obecną poszukuję:

-Bob Budowniczy (sztuk kilka)

-Kreatywne osoby (ktoś kto da ciekawe pomysły na życie servera)

-Reklamówki (osoby mogące zająć się reklamą servera)

-Modki (Moderatorów i chętnych graczy, którzy zajęliby się forum na stronie www)

-Projektanci

Zależy Nam na ludziach kreatywnych, ambitnych i dobrze współpracujących w zespole. Nie poszukujemy napaleńców co chcą tylko admina na serverze. Dlatego jeżeli chciałbyś brać udział w tym projekcie i być jego współtwórcą, a w finale zobaczyć swoje imię/nick/nazwisko/ksywkę na filmiku oraz stronie www daj znać. Niczym nie musisz się przejmować, wszelkie finanse pokrywam ja (choć wiadomo, że wsparcie finansowe mile widziane). Tak więc nie czekaj! Pisz! Może to właśnie Ty znajdziesz się w Naszym zespole.

Każdego kto jest zainteresowany proszę o kontakt:

Email: [email protected]

GG: 33633846

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...