Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SkyBlock + Sklep] [1.4.7] 1 vs 1 - SkyIslands

Pietrak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logohym.png

Chciałbym wam przedstawić moją pierwszą mapę. Jest to mapka skyblock wraz ze sklepem z oryginalnymi cenami ze skyblock.eu. Jest to mapa na dwóch graczy stworzona z wykorzystaniem worldedita oraz MCedita.

Po pojawieniu się na spawnie musimy odpowiedzieć na kilka pytań dotyczących rozgrywki a następnie wybrać biom na którym chcemy grać. Otrzymujemy 2 książki: pierwszą z zasadami drugą z zadaniami. Staramy się je wykonać. Nie dostajemy żadnych przedmiotów na start - wszystko znajdziemy na wyspie, od drewna aż po diamenty i szmaragdy. Szmaragdy są naszą walutą na mapce. To za nie kupujemy potrzebne nam i tamy oraz owe szmaragdy dostaniemy po sprzedaniu naszych przedmiotów. Dodatkową opcją jest kupno tzw. specjalnych przedmiotów są to: jajka spawnujące, spawnery, mikstury oraz... współrzędne skrzyń w netherze.

zasadyr.png

Wszystkie zadania i zasady są w książce którą dostajemy po prze teleportowaniu na wyspę.

77763306.png

Biom Zimowy:
20130222153952.png
Biom Pustynny:
20130222153905ws.png
Biom dżunglowy
20130222153810.png
Biom Bagienny:
20130222154035.png
Nether:
20130223122422.png

67834839.png

Link do pobrania: xxx

prawajg.png

Wszelkie prawa autorskie należą do mnie. Jeśli chcesz nagrywać tą mapkę musisz dać link do mojego kanału: https://www.youtube.com/user/MsPietrak. Rozpowszechnianie mapki bez mojej zgody ZABRONIONE!

PS. Wszystkie błędy oraz propozycje proszę zgłaszać na PW tutaj jaki na na youtube oraz w postach w tym temacie.
PS2. Mapa będzie jeszcze na pewno rozbudowywana. Mam zamiar zrobić wersje na 1 gracza oraz na 4 graczy.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=_9hc_hMB8fc

sygnag.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...