Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taka karta graficzna będzie dobra do bf2?

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej niezbyt, podaj resztę sprzętu jaki masz i twój budżet. Może znajdziemy coś lepszego :>

@UP

Kolego, nawet nie wiesz jaki ma budżet do dyspozycji, ani jaki komp posiada, a grafę taką polecasz? Ogar :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Mój budżet to 100-180 zł a komputer:

Windows 7 64 bit

Precision WorkStation T3400

Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A00

Intel® Core 2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2CPUs), ~`2.3Ghz

DireX11

NVIDIA Quadro FX 1700

Jak coś jeszcze podac to pisać

Opublikowano

Chlopie dozbieraj ~260zl i kup nowa 4850 badz poszukaj jakis uzywek 4850/70

Podaj zasilacz przede wszystkim

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Chlopie dozbieraj ~260zl i kup nowa 4850 badz poszukaj jakis uzywek 4850/70

Podaj zasilacz przede wszystkim

Ok to tylko zdejme obudowę i już ci mówię , a to też nie morze być? http://allegro.pl/asus-radeon-hd-4850-512-mb-ddr3-256-bit-gw-30-wawa-i3060107371.html. A właśnie jeszcze poczytałem trochę i do BF2 taka karta graficzna będzie dobra http://allegro.pl/karta-graficzna-geforce-7800gt-256mb-msi-gwarancja-i3056228393.html

Opublikowano

Nie mogłem się doczytać jaką mam markę zasilacza ale wiem że 375W

Właśnie mam również zintegrowaną kartę dźwiękową realtek i muszę kupić nową na USB i nie wiem jaka będzie dobra , na USB się nie znam.http://allegro.pl/creative-sound-blaster-play-karta-dzwiekowa-usb-i3051564773.html Taka była...

Opublikowano

Kurde co ty chlopie kupujesz. Skoro nie wiesz jaki masz zasilacz to nie mozesz kupywac karty graf w ciemno bo moze sie okazac tak ze PSU nie wytrzyma tego i przy szczesciu bedziesz mial do wymiany tylko zasialcz, w gorszej sytuacji caly komputer. Podaj marke i moc zasilacza (w Wattach). Wg mnie ma sensu inwestowac w tak stary piec. Lepiej juz zaczac zbierac na calkiem nowy piec ;)
PS. Co do tych kart dzwiekowych na USB.. Lepiej juz jest kupic jakas najzwyklejsza na port PCI niz taka na usb >.<

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Kurde co ty chlopie kupujesz. Skoro nie wiesz jaki masz zasilacz to nie mozesz kupywac karty graf w ciemno bo moze sie okazac tak ze PSU nie wytrzyma tego i przy szczesciu bedziesz mial do wymiany tylko zasialcz, w gorszej sytuacji caly komputer. Podaj marke i moc zasilacza (w Wattach). Wg mnie ma sensu inwestowac w tak stary piec. Lepiej juz zaczac zbierac na calkiem nowy piec ;)

PS. Co do tych kart dzwiekowych na USB.. Lepiej juz jest kupic jakas najzwyklejsza na port PCI niz taka na usb >.<

1.Zasilacz NO L375P-00 ( nie wiem czy to na pewno to bo mam po angielsku , ale przy tym pisało "model" więc raczej to jest to )

2.Słuchaj mam zintegrowaną kartę dźwiękową

3. A ten zasilacz ma 375W

Opublikowano

Ale na pewno te dwie pierwsze bendą dobre do bf2 i bardzo proszę jaka karta dźwiękowa USB będzie dobra? Wiem że zintegrowana realtek się zawiesza przy battlefiledach więc musi być jakaś inna... Nie musi być jakaś hiper extra byle by była dobra do bf.

Opublikowano

Co wy w ogóle polecacie ? ^.^

9600GT za ~110zł + ew. koszty zasilacza (chieftec za 60zł i sprawa rozwiązana).

Jeśli zasilacz okaże się dobry, to pakuj 9800GTX/4850.

Jak można polecać biurowce do gier ?

Opublikowano

Co wy w ogóle polecacie ? ^.^

9600GT za ~110zł + ew. koszty zasilacza (chieftec za 60zł i sprawa rozwiązana).

Jeśli zasilacz okaże się dobry, to pakuj 9800GTX/4850.

Jak można polecać biurowce do gier ?

Ale ta karta 9600GT to Nividia czy GEforce może Asus?

Czy w końcu ktoś poda jakąś karte dźwiękową na USB?

Opublikowano

Dobra kupuje karte gaficzna 9600GT Nivida , ale nie wiem jaką kartę dźwiękową USB , coś doradzicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...