Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AltarWar Chapter 1

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie wie może ktoś czy AltarWar będzie kiedyś Online , bo jak oglądałem filmiki to aż chęć bierze aby zagrać stare dobre czasy.

Opublikowano

Nikt tego nie wie... nie wiem po co takie tematy szczerze mówiąc.

Jak będzie online to będzie online.

Być może trwają prace techniczne, być może wyłączyli ot co.

Cierpliwości - tymczasem pograj na innym serwerze.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nikt tego nie wie... nie wiem po co takie tematy szczerze mówiąc.

Jak będzie online to będzie online.

Być może trwają prace techniczne, być może wyłączyli ot co.

Cierpliwości - tymczasem pograj na innym serwerze.

Powiem Ci szczerze , że nie ma dobrego serwa prv.

Opublikowano

Powiem Ci szczerze , że nie ma dobrego serwa prv.

Powiem Ci szczerze, że są :]

Najlepszy i najbardziej dopracowany jest WRPSP ( czyt. War Rock Private Server Project )

Następnie jest InfinityWar ( niedopracowany pod względem bugów, dużo ich jest, może więcej w itemshopie )

A ten twój AltarWar to pierwsze słyszę, na pewno przyciągnęły Cię bronie z kolorkiem dla dzieci ;]

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że są :]

Najlepszy i najbardziej dopracowany jest WRPSP ( czyt. War Rock Private Server Project )

Następnie jest InfinityWar ( niedopracowany pod względem bugów, dużo ich jest, może więcej w itemshopie )

A ten twój AltarWar to pierwsze słyszę, na pewno przyciągnęły Cię bronie z kolorkiem dla dzieci ;]

Zadne kolorki mnie nie pzyciągneły przyje.... przyciągnąl mnie chapter 1.

A co do WRPSP to ten serwe stoi nic nie dodaja nudy /i jeszcze grać z włoskimi picz.....

Opublikowano

Zadne kolorki mnie nie pzyciągneły przyje.... przyciągnąl mnie chapter 1.

A co do WRPSP to ten serwe stoi nic nie dodaja nudy /i jeszcze grać z włoskimi picz.....

Spokojnie kolego. Nie umiesz panować nad emocjami ? Nikt Cię tutaj nie obraża i nie ma zamiaru.

Teoretycznie WRPSP też ma chapter 1, postacie z tego chaptera, możliwość leżenia i normalne bronie.

A teraz się zdziwisz w ciągu najbliższych kilkudziesięciu dni, 1-2 no może 3 miesiące.

Powstaje nowa strona internetowa, przenoszony jest client oraz coś dodadzą nowego ;)

@Down, cóż - takie życie.

A by coś było dobrze musi być coś złego.

Według mnie nawet te level jeżeli się pójdą srać to i tak one praktycznie nie pomagały w grze.

Jedynie troszkę więcej broni na wybrany level.

Ale te które są dla lepszych graczy są na pierwszy level więc nie powinieneś mieć problemu ;)

Np, k1, m4, ak47 itd ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Spokojnie kolego. Nie umiesz panować nad emocjami ? Nikt Cię tutaj nie obraża i nie ma zamiaru.

Teoretycznie WRPSP też ma chapter 1, postacie z tego chaptera, możliwość leżenia i normalne bronie.

A teraz się zdziwisz w ciągu najbliższych kilkudziesięciu dni, 1-2 no może 3 miesiące.

Powstaje nowa strona internetowa, przenoszony jest client oraz coś dodadzą nowego ;)

Wkurzyło to mnie że powiedziałeś "A ten twój AltarWar to pierwsze słyszę, na pewno przyciągnęły Cię bronie z kolorkiem dla dzieci ;]"gram 5 lat i te kolorki na prywatach mnie nie obchodzą bo nic i tak nie dają. A co do wrpsp zrobią nowego clienta wyczyszcza wszystkie konta reset lvl lub usuną całkowicie i wtedy odejdzie połowa graczy wiem bo z niektórymi rozmawiałem i sam osobiście bym odszedł bo ja mam duży lvl b.długo go biłem ok.5miesiecy i wszystko pójdzie się ⒿⒺⒷⒶⒸ.!

Opublikowano

Nowy klient nie oznacza resetu kont ;) To zalezy od administracji serwera. Jak kilka osob wbije max - a to jeszcze potrwa to zawsze mozna dodac lvle. To juz zalezy od pomyslowosci i umiejetnosci (ktore maja duze) administracji. I uwierz ze nie ma lepszego priv serwera niz wrpsp. I zauwaz ze np infinity jest tak niedopracowane i juz kase wyciagaja a wrpsp ma o wiele mniej bugow i nikt nic za nic nie placi. Juz po tym wiem ze nie warto grac na infinity bo administracja leci tylko na kase.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...