Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon z qwerty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż potrzebuję pomocy w wybraniu telefonu. Ma on być głównie przeznaczony do pisania SMS'ów, więc niezbędna jest klawiatura QWERTY, musi on również posiadać Wi-Fi, bo to już podstawowa funkcja. Chciałbym na nim słuchać muzyki, żeby dźwiek nie był jakiś bardzo straszny. Cena jaką mogę przeznaczyć na owy telefon to 350 zł. Wiem, że za tą cenę rewelacji nie będzie, ale moje wymagania nie są aż tak duże. Prosiłbym o nie podawanie czegoś na Symbianie, bo z tego co wiem ten system bardzo, ale to bardzo muli i czasem nie da się pracować na telefonie. Mile widziany również dotykowy ekran. Coś jak Galaxy Pro, Motorolla FlipOut ( Chyba tak). Z góry dziękuję za pomoc

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Ref

Cena telefonu może być wyższa, powiedzmy do 500 zł.

Zastanawiam się nad tym XPERIA MINI PRO, którą polecił Misiekantos253. Wydaje się być fajnym telefonem.

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

Opublikowano

Jak chcesz tani,i aby sie szybko pisało to polecam Ci Samasung Chat 3350,czy jakos tak :D

Miałem go tylko do pisania sms'ów,czasem posłuchało się muzyki.Kupisz nowego za mniej niż 300 zł :)

Co prawda jest bez andka,ale jak dla mnie do sms'ów mógł być.

Wi-fi ma. :)

Pozdrawiam!

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Jeśli musi być z fizyczną klawiaturą qwerty to polecam motorolki milestone, xperie mini pro i desire z oraz samsunga wave chyba s5... coś tam miał fizyczną klawę -_-

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

A Black Berry? Ciekawy telefon. Wyciągniesz już nawet za 250 zł :). Dotykowego ekranu nie ma, ale interfejs jest tak zaprojektowany, że nie będzie to uciążliwe ;)

P.s.: Symbian nie muli. Są to opinie osób, które nigdy nie miały telefonu z owym OS' em.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...