Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2bob PL Free

Refresh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tekdosya_133078608961.jpg

natknąłem się w internecie na w/w bota (już prędzej go używałem do czasu kiedy zrobili go płatnym),

niestety nie testowałem go ze względu na brak metina. Zapodam link z obcego forum gdzie go znalazłem (nie reklamując przy tym forum). Ja już ściągam metka jak tylko będzie na dysku od razu testnę i powiem co i jak, chyba że ktoś mnie uprzedzi.

----------------------

---DOWNLOAD---

----------------------

//brak skanu

Liczę na +

Pozdrawiam =)

p.s z tego co pisali to nie jest on po polsku (bot)

Opublikowano

Daj mi linka do tego na PM, poświęcę się i zeskanuje, bo jeśli nie ma wirusa i działa to jest nieźle

Jak pisałem nie ja to pobrałem, u ziomka działa bez żadnego problemu co w sumie pokazywał wczoraj,

niestety nie miałem pendrive.

Ja mam słabego neta i dopiero co udało mi się metka ściągnąć bo wczoraj nie miałem dostępu

do komputera (ściągałem torrentem). Dziś z tym powojuje kolega wspominał coś że przy pobieraniu

trzeba jakąś ankietę wypełnić czy cuś.

Opublikowano

Nie ma skanu nie ma download przez długi czas jak dla mnie do kosza.....

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Jeżeli trzeba wypelnić ankiete przy pobieraniu to jest to program do zarabiania na wypełnianiu ankiet , a tak naprawde bot nie będzie działać. Mogę się mylić , ale nie ściagne póki ktoś nie przetestuje:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...