Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ile trzeba czekać na kod dr peper

DJhejter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobili cię -_-, dr pepper już od dawna jest nie ważny. Ta promocja była chyba za 8 miechów temu, nic już nie zrobisz.

ps: Ile dałeś ?? Mam nadzieje że cię na dużą kasę nikt nie naciągną.....

Opublikowano

Zgaduje, że chodzi o Allegro? Nie pomożemy Ci bo to zależy od sprzedawcy.

To, że nie dostaniecie nic od EA za te kody to nie znaczy, że Dr.Pepper w ogóle nie działa.

EDIT

Googlus, miałem Cię za inteligentnego człowieka, który nie czepia się słówek. Dobrze wiesz o co mi chodziło. Promocje nadal są i kody nie są bezużyteczne ale do BF'a nic nie dostaniemy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zgaduje, że chodzi o Allegro? Nie pomożemy Ci bo to zależy od sprzedawcy.

To, że nie dostaniecie nic od EA za te kody to nie znaczy, że Dr.Pepper w ogóle nie działa.

Dr.Pepper to napój, jakim cudem napój może nie działać lub działać ?

Promocja odnośnie kodów z w/w napoju dawno wygasła i kody obecnie są bezużyteczne.

Opublikowano

Dr. Pepper nie współpracuje już z Battlefield Heroes i nie ma opcji skorzystania z takowego kodu... Ktoś cie nabił w butelke (albo puszke jak kto woli).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...