Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego wywala...?

mpcforumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego wywala mnie podczas ładowania sie gry? Gra sie ładuje a za chwilke wywala. I nie, nie mam bana, bo czasami uda mi sie wejść na tej serv z ktorego wywala. :D

A jeszcze przed ładowaniem mam wszystko czarne o tak:

Pomoże mi ktoś...?!

post-860005-0-08826700-1361890557_thumb.png

98536577623773438248.png

Opublikowano

Długo masz ten czarny ekran? Bo jeśli przez kilkanaście sekund to normalne. Spróbuj przeinstalować PB. I jeszcze coś, jak u Cb z pingiem? Bo czasem wywala za ping, albo np. ktoś wszedł przed tobą i serwer jest pełny, dlatego wywala.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tylko i wyłącznie wina kompa(ewentualnie neta ale stawiam na kompa)

Musisz go przeczyścić, wywalić zbędne śmieci albo zacząć grać na windows mode, bo tak sobie nie pograsz.

No chyba, że wcześniej ci działało.

Podaj specyfikację kompa.

436951440626370320491.png

Opublikowano

W 1 kolejności wejdź w katalog zainstalowanej gry bf i znajdź i kliknij pbsvc_p4f.exe i wciśnij tam test,a test ma wyjść bez błędów.

Później odnajdź katalog bf w dokumentach "Battlefield Play4Free" i przejdź do katalogu "WebCache" wszystko co w nim się znajduje usuń zawartość.

I w ostatnim kroku usuń jeszcze...czyli przechodząc do folderu "mods"/"main"/"cache -> i w tym katalogu cache tak samo opróźniasz wszystko co tam jest zazwyczaj są to jakieś foldery z cyframi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...