Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BFH

smaciackoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Już od paru dni (4) mam problemy z grą. Mianowicie tak : Loguje się na BattlefieldHeroes (przez Google chrome), włączam grę pojawia się początkowe okienko, a potem te, które się powiększa czekam 2-3 sec i wychodzi napis "Przepraszamy, ale aplikacja bfh.exe zostanie zamknięta" i niżej dwa przyciski "Wyślij raport o błędach" lub "Nie wysyłaj". Usuwałem, reinstalowałem działało 1 dzień - potem znowu powtórka. Próbowałem z Mozilli, ale kupa. Instalowałem Microsoft visual c++ 2005 i 2010. Dodam jeszcze, że jak już będzie działać przez te 3-4 h to ciągle mnie wylogowuje z serwera, z napisem "Zostałeś wyrzucony przez program PunkBuster" (nie mam cheatów) lub "Zostałeś wyrzucony z serwera" czy jakoś tak. Mam nadzieje, że ktoś pomoże .

Z poważaniem,

smaciacko.

(taki sam temat napisałem na oficjalnym forum bfh, ale nie dostałem odp., więc piszę tutaj.)

Opublikowano

Z tym PB to nie chce mi się wierzyć, że nie używałeś cheatów. Może teraz ich nie używasz, ale w przeszłości musiałeś na nich grać. Wywala cię z servera, ponieważ GGC Stream cię zbanował - decyzja Admina. Oczywiście, drugi komunikat, czyli "Zostałeś wyrzucony z servera" to nic wielkiego. Dostałeś kicka, bo np.: był limit klas na servie. Zrób porządny re-install gry, tzn. usuń wszystkie pliki związane z grą - dokumenty też. Zainstaluj ją ponownie i wtedy zobaczymy, czy to coś pomogło. Okno może Ci się zamykać z powodu słabego łącza internetowego. Ja mam Wi-FI, Win 7 - nieraz wyskakuje "błąd połączenia 1001/1002". Następnie aplikacja się automatycznie zamyka. Ty masz pewnie XP, dlatego wyskakuje ci to okno z "raportem o błędach". Tak przynajmniej myślę ja na ten temat. Pozdrawiam, BFH Polska :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nigdy. Podkreślam Nigdy. nie używałem czitów. Gram w to od 7 dni, a postać zrobiłem z 1-2 miesiące temu. Wcześniej nigdy nie grałem w tą grę. Net mam słaby i to wiem(54mb/s), ale zauważyłem, że battlefield play4free też nie działa mi :/ Reinstall robiłem nie raz.

Opublikowano

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=378728

Tutaj masz link, co zrobić, aby cię nie kickował PB. Wielu osobom pomogło. Co do innych pytań, to chyba pomogłem ^^ Łącze internetowe masz chyba słabe, dlatego nie możesz grać. Battlefield play4free nie działa, bo to jest również wymagająca gra. Jaki robiłeś reinstall ? Usunąłeś na pewno wszystkie pliki ? Z dokumentów też ? To jest bardzo ważne :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ahhh specjaliści... Łącze internetowe za słabe? No to cię kolego zadziwie bo ja gram bez żadnych lagów na prędkości około 512kbps.. ponadto internet mobilny od Aero2.. także tu na bank wina nie leży... co do niedziałającej gry, po usunięciu gry wyczyść dysk CCleaner.

A teraz pytanie, jaki masz System?

Opublikowano

@UP

Napisałem "chyba za słabe", specjalisto. Tzn. nie byłem do końca pewien. Czytaj uważnie, po kilka razy, jeśli sprawia ci to trudność.

@TOP

Napisz, czy coś pomogło.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Reinstall zrobiłem taki, że każdy dokumencik usunęłem, zainstalowałem jeszcze raz - i działał przez chwilę.

Nie znam się na kompach, ale jakoś podam te parametry (pierwszy raz podaje xD)

Procesor: Intel® Pentium® M processor 1.86GHz

Karta Graficzna: Mobile Intel® 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family

RAM: 0.99GB (szczerze jak zobaczyłem to trochę śmiesznie mało)

System Operacyjny: Win XP 32-bit

Tak przy okazji. Zobaczyłem na yt taki program o nazwie "Game Booster" - jakie macie o nim zdanie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...