Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupić MoH: Warfighter?

Karollsc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zastanawiam się nad kupnem MoH: Warfighters. Gra mi się podoba z filmów ale czytając innych komentarze to mówią, że jest taka sobie. Prawda to jest? I moje drugie pytanie czy jak kupie bez edycji kolekcjonerskiej to nie będę miał wojsk GROM-u?

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Niestety, gra jest taka sobie. Tryb single jest dość krótki i niezbyt wciągający i ma niemało różnych bugów.

Z trybem multi jest już lepiej, ale do tego np. z BF3 mu daleko.

Do tego jeszcze można dodać taką sobie optymalizację.

Co do drugiego pytania, to nie musisz kupować edycji kolekcjonerskiej, by móc grać GROM-em, wszystkie jednostki są od razu dostępne w podstawoej wersji.

Opublikowano

Aha dobra dzięki bo sie zdziwiłem, że Kolekcjonerska jest za 150zł jak patrzyłem w empiku, a na stronie empiku zwykły jest za 50 :D

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Gra nie warta pieniędzy. Może za 20 zł jakby było to można brać, ale i tak się szybko zniechęcisz.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Ja kupilem ostatnio w empiku za 55ZŁ sprzedawczyni zrobila takie duże oczy ze hahah

Tęz mi sie moh nie spodobal ale cóz nikt nie stworzy idealnej gry bez bugów i innych rzeczy :(

BUSZU-PL.png

Opublikowano

Weż tego nie kupuj. Jak w Sp da sie jeszcze grac chociaz w kazdej misji jest ten sam schemat to tak w MP to sie za ch**a nie da grac. polecam juz COD:BO II

Opublikowano

Jak coś na dłuższą metę to polecam Battlefield 3 + Premium, Crysis 3. Polecam też darmową strzelankę PlanetSide 2.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem i nie żałuje :) Co prawda singleplayer jest chuj*wy , ale multi jest dobry i strategiczny - Polecam ;)

Opublikowano

Gdzie ty masz strategie? To bardzo przypomina CoD z HUD i interfejsem z BF, a gdzie w CoD'ie masz strategie?!

Oceny krytyków mówią same za siebie, no chyba, że ktoś lubi przeciętniaki, zamiast zajadać się dobrymi tytułami (BF, Crysis, Far Cry)

Opublikowano

Ogólnie to gra jest świetna.Single player za krótki ale multi wszystko nadgania.To że część osób poprostu nie potrafi grać w FPS to ich sprawa.

Gram w gre z 200 h i widzę jak ludzie potrafią lamić w taką gierke nic tylko iść się powiesić ;_;

Jeżeli potrafisz grać w FPS i nie KAMPISZ co jest bardzo ważne w tej grze to napewno ci się spodoba ;)

Opublikowano

Według mnie tryb single player najlepszy jaki istnieje nie ma co równać z bf3 bo bf wymięka na starcie co do multiplayer gra jest świetna kupiłem w premiere i do tej pory gram a po za tym bf3 i mohw to 2 różne rozgrywki jak chcesz duże mapy i słabą sielanke to kup bf3 jak chcesz mniejsze mapy i fajną rozgrywke kup mohw

Opublikowano

Aha dobra dzięki bo sie zdziwiłem, że Kolekcjonerska jest za 150zł jak patrzyłem w empiku, a na stronie empiku zwykły jest za 50 :D

150 zł to norma na XBOX'ie.....weź ogarnij FarCry3 za 229zł w sklepie x360 lol :(.

@top

Nie kupuj tej gry. Słaba jest i nikt już o niej nie pamięta. Polecam jakiegoś cod'a jak chcesz szybki meczyk no i BF3 + Premium.

P.s.

Jak ktoś ci będzie gadał, że MOH jest lepszy od BF3 to zwróć uwagę na avatar czy przypadkiem nie ma tam GROM'u i nick "grom8743love4ever"

GrottyCracker22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...