Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Statusy "zawartość"

Valky

Statusy/zawartość  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda si? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, miałbym propozycję aby dodać zawartość jaką wpisywaliśmy w statusy innych użytkowników.

Często napiszę komuś w statusie jakąś odpowiedź itp; lecz po paru minutach znika ze strony głównej wpis tego usera gdy inni zaktualizują swój.

Nie zapamiętam nicku tego usera i dyskusja przepada.....

Myślę, że przydało by się to nie tylko mi.

Co Wy na to ?

Ps. jeśli jest coś takiego, że za pomocą tego można znaleźć swoje wpisy w statusy znajomych to można temat zamknąć, ale najpierw powiedźcie gdzie to znaleźć xD

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Wejdź do profilu, spójrz na lewą kolumnę. masz tam statusy.

Żartujesz? Czy serio to napisałeś ?: xD

Siemka, miałbym propozycję aby dodać zawartość jaką wpisywaliśmy w statusy innych użytkowników.

Nie chodzi mi o moje statusy , np: Ty dodałeś wpis i pojawił się na stronie głównej, ja coś odpisałem i czekałem na Twoją odpowiedź ... lecz po paru minutach zniknęło to ze strony głównej.

Ja zapomniałem Twojego nicku, wiec nie mam jak Cię wyszukać i dyskusja przepadła. Więc przydała by się opcja na profilu by wyszukiwać takie posty.

( przy okazji można dodać również to samo do blogów)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Żartujesz? Czy serio to napisałeś ?: xD

Nie chodzi mi o moje statusy , np: Ty dodałeś wpis i pojawił się na stronie głównej, ja coś odpisałem i czekałem na Twoją odpowiedź ... lecz po paru minutach zniknęło to ze strony głównej.

Ja zapomniałem Twojego nicku, wiec nie mam jak Cię wyszukać i dyskusja przepadła. Więc przydała by się opcja na profilu by wyszukiwać takie posty.

( przy okazji można dodać również to samo do blogów)

Ustaw sobie w powiadomieniach aby Cię informowało, gdy ktoś dodał wpis do statusu który skomentowałeś.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ustaw sobie w powiadomieniach aby Cię informowało, gdy ktoś dodał wpis do statusu który skomentowałeś.

Nie dokładnie chodziło mi o to, ale jest to jakieś wyjście :)

Dzięki bardzo, bo zapomniałem o tej możliwości.

Tak czy siak, przydała by się taka opcja na profilu.

Bo pisałem tą propozycję nie tylko z myślą o tym, że sam chce widzieć co pisałem, ale chciałbym np. wejść na kogoś profil i zobaczyć jak odpowiadał w kogoś statusach :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Coś w stylu refresha zdecydowanie na tak, tyle że nie wiadomo czy forum udźwignie :D

Opublikowano

Jak chciałbyś zobaczyć czyjąś odpowiedź to tutaj możesz zobaczyć:

http://www.mpcforum.pl/statuses/all

No tak ale powiedzmy, że wczoraj komuś napisałem w statusie coś ważnego. Teraz mam szukać na każdej stronie tego postu ? :)

Od teraz mam włączone powiadomienia więc chyba wystarczy, jeżeli administracja uważa za dodanie czegoś takiego do profilu za bezużyteczne to można zamknąć. :)

Coś w stylu refresha zdecydowanie na tak, tyle że nie wiadomo czy forum udźwignie :D

Jakiego refresha? :p

Chodzi mi tylko o dodanie na profilu w zakładce "status" o moje wpisy w kogoś status :) - prościej się nie da....

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Chyba aż tak to nie jest jakieś ciężkie. Ale takie samo zdanie jak Maxiu, czyli tak.

2ufgk6u.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...