Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję] Twórców fabularnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie,

w pracy każdego przychodzi taki czas, że postanawia rozpocząć nowy projekt nad którym śnił miesiącami.

Aktualnie rozpoczynam pracę nad nową grą o tematyce mafijnej.

Czym ma się to różnić od setek innych projektów?

Gracz może w pełni decydować o swoim losie, poprzez integrację systemu z innymi graczami, eventami czy questami może prowadzić swoją ścieżkę kariery zależnie od własnego widzimisię. Gracz ma do dyspozycji kilka szlaków kariery, włącznie z rozwojem drabiny "przedsiębiorstwa" mafijnego.

Na forum zdradzić niestety więcej nie mogę. :-)

Co oferuję?

"Udział w młodym dynamicznym zespole i piniondze" - a bardziej poważnie, w przypadku większego udziału w rozwoju możliwość umowy o dzieło, zapis w credits jako autor "fabuły", i oczywiście satysfakcję.

Czego wymagam?

Poszukuję przede wszystkim fanów Ojca Chrzestego i lat 20-30-40 w USA. Twoim zadaniem będzie udział przy wyważeniu mechaniki gry jak i tworzenie questów - tu szczególne pole do popisu. Mam zamiar wprowadzić prohibicję i tym podobne zjawiska zależne od rządu wybieranego przez graczy - od tego będzie zależeć poziom trudności gry.

Kim jestem?

Nie rzucam słów na wiatr, nie mam dwunastu lat. Projekt zostanie ukończony.

Aktualnie pracuję nad; FootballGame, Becz.pl, Lokunia.pl, Pomysl.org, Wgrach.pl łącznie odwiedzane poprzez kilka milionów użytkowników miesięcznie.

Kontakt; admin_małpa_lionproject.eu

Opublikowano

Nie rzucam słów na wiatr, nie mam dwunastu lat. Projekt zostanie ukończony.

Nie podoba mi się ten zwrot, mało profesjonalny...

Twoim zadaniem będzie udział przy wyważeniu mechaniki gry jak i tworzenie questów - tu szczególne pole do popisu. Mam zamiar wprowadzić prohibicję i tym podobne zjawiska zależne od rządu wybieranego przez graczy - od tego będzie zależeć poziom trudności gry.

Jeśli chodzi o gry tego typu (via www) to:

• grafika 30%
  • mechanika 40%
  • kod 10%
  • reklama 20%

Właśnie wystraszyłem jeleni na których polowałeś, teraz nie licz na darmową pomoc.

Dodatkowo chwalisz się milionami użytkowników stron które nijak są powiązane z tematem "gra via www", śmiem nawet twierdzić, że stoją na skryptach za 50zł z allegro.

Pozdrawiam.

P.S. Te linki na dole stron (toplisty) wyglądają paskudnie i są jakieś takie ... tandetne ...

Opublikowano

1. Nie piszę o darmowej pomocy, wyraźne podkreślone zostało; w przypadku większego udziału w rozwoju możliwość umowy o dzieło, zapis w credits jako autor "fabuły", i oczywiście satysfakcję.

Prowadzę działalność gospodarczą, raczej nie na rękę byłyby mi "wyłudzenia" czy też oszustwa potencjalnych pracowników.

Wiadomym jest jednak, że otwarcie nie napiszę stawek w przypadku takiej tematyki. Rynek jest zbyt szeroki jak i wykonawcy są różni.

Odnośnie użytkowników. FootballGame to gra piłkarska, nie zamierzam się licytować co do jej statystyk. Jeden zrzut powinien Ci wystarczyć.

y1p34e.jpg

Statystyki - uściślając z dnia dzisiejszego.

Wgrach.pl to toplista gier przeglądarkowych. Co do reszty stron - są tworzone tak jak wymagają tego userzy. Wszystko zależy od branży w jakiej powstają.

Dodatkowo, współpracuję z domem mediowym, jednak to nie temat na forum.

Odnosząc się do cytatu z pierwszego zdania - został wtrącony dlatego, że 90% propozycji tutaj jest niestety stricte niepoważna, od osób, które zapragnęły coś zrobić, nie mając choćby biznesplanu czy środków. Zwykły przekąs, czy też żart. Zależy jak definiujesz:)

To nie temat na dyskusję - a ogłoszenie.

Opublikowano

Jak najbardziej tekstowa. Aktualnie nie ma sensu bazować na choćby HTML5 w takiej dziedzinie, bo userzy są zwyczajnie do niego nie przekonani, a i niektóre standardy są obsługiwane tylko przez nowsze przeglądarki.

Wszystkie dążenia są w kierunku MMORPG via www, gdzie większą uwagę zwracamy na rozwój postaci, interakcje czy dobór broni do poszczególnych misji.

Pewna stagnacja, która wytworzyła się na tym rynku od czasu The Crims pozwala na produkcję gry mając pewność co do dotarcia do potencjalnego sporego grona odbiorców, dzięki funkcjom typowo socialowym jednocześnie pozwalając im na selekcję drużyn spośród znajomych czy dzielenie się swoimi rezultatami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...