Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera i jej plynnosc?

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pc moja karta glowna to adrock h61m-s a karta graficzna intel® hd gaphics chyba zinteregrowana nie jestem pewien nie znam sie 4GM RAM a musze grac na najnizszych detalach. Czemu tak jest czy to wina tej karty graficznej? a moze zasilacza nie wiem jaki mam bo jest obudowany calutki w metalowe pudlo i nic nie widac

Opublikowano

A moge dokupic do tego inna karte i zamontowac do mojego kompa ta zakupiona. I ile by mnie to kosztowalo ?

Opublikowano

i w jaki sposob to wyglada? np kupuje sobie karte graficzna 1gb za te 100zl i podlaczam ja do plyty glownej? i to wszystko? i czy duzo to poprawi chodzenie tej gry? i jaki wplyw ma procesor na ta gre?

Opublikowano

Karta graficzna to podstawa w komputerze jeżeli chodzi o granie, procesor to drugo rzędna część. Tu nie chodzi tylko o pamięć karty, miej to na uwadze :) . Najlepiej załóż wątek w dziale komputery.

Opublikowano

Pamiętaj przy zakupie karty... musisz ogarnoć swoją płyte główna bo nie wiadomo czy ci akurat 1G uniesie.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

a jak ja mam karte 128gb. ram 3gb 2,2ghz zasilacz chyba 400v lub 500v nie pamietam :P dodatek service pack 3 intel core tm 2 karta graficzna dobra jest gdyż wbudowany jest wiatraczek w nią ;P chodzą mi wiedzmin 2 league of legends takie gry :P a i xp mam

Opublikowano

Ja mam taki problem, że kurde gra mi się wyłącza, jeszcze wczoraj grało się normalnie, a teraz co 5 minut wywala do pulpitu. Macie jakieś pomysły jak to naprawić ?

Dodam że problem jest tylko w mieście.

Opublikowano

tak podawajcie mu karty jak nawet nie wiecie jaki ma zasilacz i czy mu nie pierdolnie komputer zjebusy
informacja 400v/500v nie jest wystarczajaca bo moze to byc kazdy noname

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...