Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cenzura w internecie

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw jak oni będą chcieli pozamykać serwisy stojące na zagranicznych serwerach. Większe portale sobie poradzą, a ucierpią na tym co najwyżej słit blogasqi stawiane na WordPressie przez 15latki. Szeczerze mówiac, to nei ma jeszcze nawet projektu ustawy, więc jak narazie to przysłowiowie "robienie z igły widły".

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jestem za cenzurą internetu, może wtedy gówniarzeria zamiast spędzać dnie na blogach itp. Weźmie się za naukę.

Opublikowano

Jestem za cenzurą internetu, może wtedy gówniarzeria zamiast spędzać dnie na blogach itp. Weźmie się za naukę.

Tak, ale Ty z kolei nie będziesz mógł już ściągnąć sobie ulubionego kawałka jakiegoś zespołu. ;) Pozostanie Ci kupno całej płyty, bądź rezygnacja. To samo z filmami. Zero oglądania romansideł z dziewczyną. Zdecydowanie rząd za bardzo chce ingerować w to, co robimy w wolnym czasie. Nie powinno nikogo to interesować, a już na pewno nie jakiś urzędników (...). Rozumiem jeszcze piractwo i rozprowadzanie tego z korzyścią materialną, ale bez przegięć.

Opublikowano

Weź się pierdolnij ^(*.*)^ <--------- Dokładnie tutaj

Opublikowano

Ja jestem na nie !! Bo niedługo to już w ogóle nie bedzie internetu tak oni to zrobią :)

Jak tam pisze że nie będzie można wchodzić na fora z obrzydliwymi wpisami, czyli jak są zadania i ktoś napisze "KU*WA" to już nie będzie można wejść :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...