Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki do Dropu

Eck0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zrobiłem kiedyś pliki pod dropa i usunąłem zbędę rzeczy(Zbroje, miecze , wachlarze itp)

Zrobiłem 3 rodzaje plików

1.Drop by Norson

Widać:

Sztaby 2,5,10,500 KK

Drop potrzebny do biologa

Sakwy szczęścia

2.Drop by Norson + Księgi

Widać:

Sztaby 2,5,10,500 KK

Drop potrzebny do biologa

Sakwy szczęścia

Księgi

Sztuka Combo

Sztuka WeiLiao Zi

Sztuka Wojny Sun Zi

Sztuka Wojny Wu Zi

Księga Polimorfii

Zaawansowana Księga Polimorfii

Mistrz Księga Polimorfii

3.Drop by Norson Sztaby

Widać

Sztaby 2,5,10,500 KK.

Sposób Instalacji.

Wejdź w Wybrany folder który cię interesuje
,skopiuj zawartość folderu i Wklej do folderu mod
znajdziesz go w KamerMod 2011

Uwaga!!! Nie widać EQ ponieważ na niektórych serwerach Itemy wypadają +9 i musiałem je usunąć dlatego robimy eq na Kliencie a później odpalamy moda z tym dodatkiem

Scan

https://www.virustotal.com/pl/file/89c8bb6a41a29d32447fbc00d542817ad565c6e48523aaff3683e46ea531779c/analysis/1361831541/

Download

http://hostuje.net/file.php?id=f793df8eb133fde86275809152cdd487

Polecam również dodać do Moda DMG Hack

Pliki są zrobione z item_pandor (PandoraMT2)

Jeżeli chcemy dropić na innym serwerze zmieniamy nazwy item_pandor na np.item_elite

Chyba był już taki temat , ale tam chyba były same sztaby

72a822d3b8320f.png

Opublikowano

mam pytanie. czy jesli np. wkleje sobie zeby tylko bylo widac sztaby. i jak nie widac tych ksiag np combo to jak bede podnosic sztaby to nie beda wpadac ksiegi do eq ? czy jak ich nie widac to nie podnosi je ?

Opublikowano

mam pytanie. czy jesli np. wkleje sobie zeby tylko bylo widac sztaby. i jak nie widac tych ksiag np combo to jak bede podnosic sztaby to nie beda wpadac ksiegi do eq ? czy jak ich nie widac to nie podnosi je ?

Tak jeśli wkleisz tylko Plik na sztaby to będziesz widział tylko sztaby :) nic więcej

Tak jeśli wkleisz tylko Plik na sztaby to będziesz widział tylko sztaby :) nic więcej

Najlepiej wkleić 1. czyli drop by Norson ponieważ drop do biologa się łączy , a z sakw są królowe pająków bynajmniej na Pandorze tak było

72a822d3b8320f.png

Opublikowano

Eck0 mi chodzilo o to. czy jak wkleje tylko pliki ze sztabami to innych smieci nie bedzie mi podnosic? tylko same sztaby? te co widac?

Opublikowano

dało by się to jakoś przerobić żeby widziało się tylko wybrane drop do ulepszania eq

(imetin futra+,liście, płonące grzywy itp)

pytam terotycznie??

Opublikowano

dało by się to jakoś przerobić żeby widziało się tylko wybrane drop do ulepszania eq

(imetin futra+,liście, płonące grzywy itp)

pytam terotycznie?

Oczywiście że tak

Eck0 mi chodzilo o to. czy jak wkleje tylko pliki ze sztabami to innych smieci nie bedzie mi podnosic? tylko same sztaby? te co widac?

Będzie widać tylko sztaby nic więcej i tylko to co widzi to podnoś

72a822d3b8320f.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...