Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do nowej gry, oczywiście nie zadarmo!

Xordex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje kilku osób, skrypterów, grafików do nowej gry, od dłuższego czasu robie sam powoli własną grę, lecz teraz szukam ludzi do pomocy. Chce zrobić własną grę przeglądarkową, nie żaden prywatny w niczym server, grę przeglądarkową strategiczną podobną do plemiona, empires, settlersi itd tylko że z własną fabułą... WIem że wiele ludzi na tym forum lubi wyzwania, moją grę chcę zrobić europejską, około 10 serverów (Polski, Norweski, Niemiecki, itd), Uwaga, wiadomo nic za darmo, za prace w tej chwili nie będę płacił, moge zaoferować gdyt taka gra powstanie, jakiś % z dochodów co miesiąc przez jakiś tam okres(na początek np na rok), wiadomo, pomyślicie sobie że ściemniam, nie prawda!!! Wszystko moge zawrzeć na Umowie Pisemnej!!! Co Gwarantuje wam, że nie zostaniecie w żaden sposób oszukani!

Proszę o kontakt na pw, wszystkie pytania itd pisać!!!

///// Do Moderatorów, Chyba zły dział, jeśli tak to proszę o warna za złamanie regulaminu ale proszę również o NIE usunięcie tematu, tylko o jego PRZENIESIENIE w odpowiednie miejsce!!!

Opublikowano

1.Wiek

2.Ile %

3.Co umiesz

4.Uzasadnienie

5.Osoby w teamie

6.Kto zrobi stronę

7.Co oferujesz

8.Twoje projekty

NA ROK?

Nie opłaca się!

Ja nie jestem zainteresowany ale może 1/80000000 się przyda ^_^

Opublikowano

Z tego co rozumiem to dałeś, by takie podania mi pisali, lecz może to jest do mnie, troche ci odpisze...

20lat, ja osobiście zajmuję się skryptami, lecz samemu jak miał bym to robić sporo czasu by mi to zajeło, stronka? Hmmm sam dam rade ją ogarnąć myśle że w 99%, tylko że potrzebuje jakiegoś do tego grafika, Co oferuje? to co napisałem, kase, x% z zysków co miesiąc, na kontrakt... Reszte pkt chyba nie domnie np uzasadnienie...

Na rok mówisz że się nie opyla, ale nie chce odrazu pisać większej umowy, na dłuższy okres, wiadomo że ktoś może się zacząć obijać itd, a potrzebuje ludzi co mają czas na to, którzy się znają, będą wykorzystywać swoje umiejętności w 100%, a wiadomo że rok na początek, potem dalej potrzebował będe ludzi żeby robić upade, nowe servery itd, bo bez tego gra szybko mogła by się znudzić...

Jak pisałem wyżej, chce zrobić coś nowego, servery na całym świecie, wiadomo że dla kasy, lecz i wy na tym możecie sporo zarobić, orginalne gry przynoszą majątek, trzymają się bardzo długo, kase na servery reklamy itd już posiadam i oszczędzać będę dopuki gra nei zostanie stworzony z przyczyn prostych, reklamy w najlepszych miejscach, gg, yt itd, chociaż że jest to bardzo drogie....

Wrócę jeszcze do tej umowy na rok, jeśli ktoś mnie zaskoczy swoimi projektami, zobacze że osoba bardzo dobrze się zna, i chce stworzyć ze mną dobrą gre, na początek moge na sporo dłuższy czas taką umowe podpisać...

Opublikowano

Cytat jednego z postów Xordex'a :

nierozumiem, z kąd wziąśc tego fixa? (podaj link jak możesz) jak przenieśc na prov do moda??

Post jest z 2012 roku, tak więc czy ktoś kto ma 19/20 lat tak pisze? Nie - jeśli nie jest upośledzony lub tępy jak stado wieprzy w błocie...

Odradzam wspólpracę, jeżeli ktoś oszukuję już na samym początku to nie można mu ufać.

Opublikowano

Na rok mówisz że się nie opyla, ale nie chce odrazu pisać większej umowy, na dłuższy okres, wiadomo że ktoś może się zacząć obijać itd, a potrzebuje ludzi co mają czas na to, którzy się znają, będą wykorzystywać swoje umiejętności w 100%, a wiadomo że rok na początek, potem dalej potrzebował będe ludzi żeby robić upade, nowe servery itd, bo bez tego gra szybko mogła by się znudzić...

chyba nikt nie będzie, zasuwał, aby podpisać umowe na rok, a potem się kłopotać czy będzie przedłużona czy mnie wyrucha na sucho, więc wydaje mi się że po prostu chcesz kogoś wykorzystać, albo nie znasz też innego wyjścia, aby zastąpić umowe na rok jakąś inną umową więc też nie za bardzo jestem przekonany do twojego wieku

Opublikowano

Masz rację ale bym nie pisał "wyruchał na zimno" wiesz co to znaczy ;)

Opublikowano

Nie chcecie nie spamcie, widać że to wy jesteście jakieś gówniarze skoro piszecie że moge dać wam inną umowę, jak byście nie wiedzieli w umowie się czyta co jest w niej zawarte, a napisałem że umowa może być dłuższa, -.- Tym bardziej że umowe bym zapisał przed zaczęciem współpracy.... Więc się zastanówcie co piszecie, bo mówicie że ja robie błędy, a to wy piszecie jak 5 latki -.-

Opublikowano

Wiesz obraża to nas wszystkich radże żebyśmy nie pomagali mu skoro tak się nam odwdzięcza za pomoc!

Temat najlepiej do zamknięcia!

Opublikowano

Obraża cie własna głupota? Pisz coś z sensem, a nie -.-

Zresztą jaką pomoc mi udzieliłeś, pisząc że tak ci się odwdzięczam?

Opublikowano

Nas wszystkich obrażasz nazywając nas "Gówniarzami" nie będe się z tobą kłócił bo swoją"mądrość" zachowaj dla siebie ok?

nie będe się z tobą kłócił bo nie zniżę się do twojego marnego poziomu <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...