Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry na SE live with walkman!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaaam wszystkich, planuje zakup telefonu SE Live with walkman, slucham bardzo duzo muzyki na dobrych sluchawkach, telefon do muzyki glownie, ale zeby pograc w rozne gry tez czasem, np, Temple Run. Gdzìes czytalem, ze trzeba aplikacje na jakies HVGA, o co chodzi? Jak beda chodzily gry typu Temple Run 2, GTA 3? Jak z wgrywaniem CyanogenModa na niego? Duzo problemow? Co sadzicie o tym telefonie? Licze na Wasza pomoc! Dzieki!

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Gdzìes czytalem, ze trzeba aplikacje na jakies HVGA,

Określenie rozdzielczości ekranu.

Będziesz mógł grać w gry typu gta 3.

Sam mam ten tel i się spisuje. Jak dotąd brak jakichkolwiek problemów, jak na swoją cenę jest świetny

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ale jak ta rozdzielczosc zmieniac np. aby gra pasowala? ;3 Nie idz spac, mam kilka pytan xD

probowales jak temple run dziala? Masz oryginalnego roma? jaka wersja anroida? Z gory dzieki!

1377440917-U253647.png

Opublikowano

to jest podstawowa rozdzielczość twojego ekranu, jej nie zmienisz. Musisz szukać gier o takiej rozdzielczości.

Nie interesuje mnie nieoficjalne wsparcie, siedzę na GB.

Opublikowano

Nie potrzebuje aktualizować. Wystarczy mi stabilność GB. Wszystko płynnie działa. Podzespoły ok, aczkolwiek już co raz bardziej wymagających gier nie uciągnie.

YT i internet przegląda się dobrze, jednak wyświetlacz jest dosyć niewielki, może powodować to lekki dyskomfort...

Opublikowano

Do gier lepszy jest 2.3.7 w przypadku LWW. Jak ICS to tylko i wyłącznie mod. Nie powinieneś mieć problemów z instalacją - uważaj jedynie na egzemplarze z orange - są zabezpieczane. Co do przeglądania neta... jeśli masz większe palce może być to trochę uciążliwe. Youtube praktycznie na wszystkich smartphoneach z andkiem chodzi dobrze.

Ups, na telefonie jednak wolno się pisze ;x

Wystukano z MT15i.

Opublikowano

Widzialem jak koles gral w max payne, NOVA 3 czy jakos tak, z tego co widzialem, to plynnie chodzilo, mimo dosc ladnej grafiki, az sie zdziwilem. Polecasz go dla kogos kto lubi czasem pograc tez? Wyswietlacz mi nie przeszkadza, toma byc telefon a nie tablet ;)) Polecasz go z reka na sercu? Masz jakies zastrzezenia co do niego?

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Jak na taką cenę to nie ma wiele sobie do zarzucenia.

Trochę słabej jakości materiały, z których jest wykonany, przeciętny aparat.

Jednak reszta jest świetna.

Tak polecam :)

Opublikowano

Ej, Jezusie, na ICS bym CM9 instalowal, ale slyszalem, ze gry gorzej chodza niz na GB, instalacja cm9 by to poprawila? Orange ssie, nie wezme od nich.

Pisane na drewnianym HTC Wildfire

1377440917-U253647.png

Opublikowano

W przypadku LWW gry nigdy nie będą chodzić tak dobrze na ICS jak na GB (oprócz tego, że niektóre nie działają). Po prostu ten telefon jest dość słaby jak na ten system (pożera za dużo zasobów).

Polecam CyanogenMod 7.0/MIUI ;]

Możesz też zmieniać z ICS na GB i odwrotnie, w końcu po to odblokowuje się bootloader ;).

Jeśli chodzi o wydajność, to prawie niczym nie różni się od Neo V (i Neo), które posiadam, więc będzie to bardzo dobry wybór jako smartphone do wszelkich zastosowań.

Opublikowano
Opublikowano

Nie no nir rozowy ;____; Biedak jestem, chcialbym jak najtaniej i jak najlepiej :C Chlip, dzieki za linki panowie ;3

No to albo różowy albo zbierasz dalej :D.

Z tym pięknym kolorkiem są najlepsze oferty - chcesz telefon do użytkowania czy patrzenia/pokazywania ;f

Różnica w cenie jest spora - albo Xperia U albo Neo V/LWW (a to już niżej z wydajnością).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...