Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Usuwanie % raz do roku i inne

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czy jest takie coś ale moglibyście dodac iż Raz do roku któregos tam dnia wszystkie % zostają zbite do 0 . Spytacie po co ? można pisac poradniki tak programy też ale nie każdy to potrafi . Na przykład ja :

Jestem już od 10 lipca 2010 roku i mam np 34 % lecz te piewsze 20 dostawałem bo spamiłem potem dorosłem , tak to spamiłęm wyzywałem .

Co wy na to raz do roku usuwanie %

PS . i co wy na to aby dodac dział AirRivals

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Sądząc po Twoim hobby zanim będą święta pożegnasz forum z paskiem 100 % ...

nie trzeba pisać poradników, żeby zbić %... zobacz ile jest konkursów, udzielaj się dużo w dziale, pomagaj itp

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ja jakos nigdy nie miałem problemów ze zbiciem procentów. Staraj się pomagać w jakimś dziale a moderator sam to zauważy i będzie bardziej przychylny aby zdjąć ci procenty

Opublikowano

Naucz się regulaminu, albo chociaż przeczytaj sobię definicje offtopu i nie będziesz łapał %. Ja nigdy nie mialem problemu ze zbiciem, dostałem max. 2 nieumyślne warny, reszta za trolling. Co do amnestii - zdejmuje się jedynie, gdy ktoś ma 95-60 %. Ale w konkursach łatwo wygrać -%

Opublikowano

nie wierzę że nie potrafisz napisać poradnika...
Wystarczy poznać grę w nawet minimalnym stopniu aby napisać prostego tuta.
A nawet spis broni nie jest niczym ciężkim. Wbijasz do "Sklepu" spisujesz nazwy, staty i masz gotowego tuta.

Amnestia już jest. Po co kolejna?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A nawet spis broni nie jest niczym ciężkim. Wbijasz do "Sklepu" spisujesz nazwy, staty i masz gotowego tuta.

Dokładnie. Nic więcej nie trzeba dodawać. Nie. ^^

Opublikowano

i co wy na to aby dodac dział AirRivals

Haxy,mody, popularność ?

Co do promili na nie, wysil się troszkę a dostaniesz w plecy % ;)

Opublikowano

Tuta na co? Ciężko to nazwać tutem xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Dobra sory nie wiedziałem ze jest słyszałem cos ale nie wiedział na czym polega .

% wiekszosc mam za spam jak sie tutaj pojawiłęm spamiłem gdzie sie dało :)

Ok to jak jest Do ten temat można zamknąc

AirRivals widze ze nikt o tym nie napisał wiec pewnie tez jest bez sensu :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Tuta na co? Ciężko to nazwać tutem xD

wiele osób uznaje to za poradnik no i wielu moderatorów za takie coś zdejmuje procenty.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...