Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane Konto

hitman9108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Wczoraj o godzinie 21.03 moje konto zostalo zbanowane bo ktos mi je ukradł.

Ban Był do dzis 21.30 sprawdzam i nagle niemam kilku czołgów. Co Moge Zrobić żeby ten ktory to ukradł zapłacił za to co zrobił prosze o pomoc bo sprawa powinna byc wyjasniona

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Powiedzą zapewne Tobie, że mogłeś uważać,stworzyć lepsze hasło oraz przypisac nr telefonu , ale warto spróbować (mało prawdopodobne, że zwróca)

76561198018588473.png
Opublikowano

Napisz do suporta bo jak nawet by Ci nie wierzyli to zobaczą że inne IP wchodziło na grę i tyle no i jak Ci to udowodnią to na 100% dostaniesz albo w kredytach albo w złocie

Opublikowano

Napisz do suporta bo jak nawet by Ci nie wierzyli to zobaczą że inne IP wchodziło na grę i tyle no i jak Ci to udowodnią to na 100% dostaniesz albo w kredytach albo w złocie

Inne IP ? No weź przestań, 3/4 użytkowników internetu ma zmienne IP i co ? Poza tym, mając nawet "stałe" IP , idziesz do kumpla , włączasz WoT'a (logujesz się) i co banik, bo inne IP ?

Winni są twórcy kont, dupiaste hasła, często takie same jak mail, albo 123456 ... idiotyzm zupełny. Ktoś napisał wyżej o przypisaniu konta do telefonu, i to jest to, nie musisz posiadać telefonu osobiście, możesz ojca, mamy, babci.....

test

Opublikowano

Jak ci nie oddadzą to zawsze możesz napisać że traktują ludzi wydających kase na grę jak śmieci, w niektórych grach to pomaga :P

Opublikowano

Jak ci nie oddadzą to zawsze możesz napisać że traktują ludzi wydających kase na grę jak śmieci, w niektórych grach to pomaga :P

Nie No Dzięki Wam Wszystkim za podpowiedzi skończę z Wotem bo to niema sensu. Wydałem Kase Na Czołg I Nic Mam Gdzieś to Thx Wszystkim..

Prosze o Zamknięcie Tematu..

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...