Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki serwerowe które lepsze ?

Jaki Pliki są lepsze do Metin2?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. by Terenzo

2. 2. by Kocio?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No każde Pliki mogą być podobne do Global ale Chodzi o stabilność i inne ważne rzeczy nie tylko co mają w sobie wgrane bo teraz prawię wszystko znajdziesz na MPC ^^

Opublikowano

Jeżeli stawiasz hamachi - pliki by badar, jedne z najbardziej stabilniejszych plików pod względem systemu jakie powstały.

Jeżeli stawiasz serwer coś aka obecny pl - pliki by terenzo, dobre pliki pomimo kilku błędów, ciągle są edytowane w lepszą stronę przez autora.

Jeżeli chcesz mieć 100% pewności i 100% czyste pliki - pliki by mc n cc lub schisett.

Tyle w temacie :)

Opublikowano

Ja pracuje od długiego czasu na plikach by Terenzo i myślę, że mogę je w 100% polecić.

Nie miałem nigdy żadnego problemu od strony plików. Stabilne i łatwe w edycji.

Jednak używam tylko plików - nie clienta od Terenza. Robię tak, ponieważ nie jest dla mnie żadnym problemem dodać coś, czy to do serwera, czy do clienta.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Ja pracuje od długiego czasu na plikach by Terenzo i myślę, że mogę je w 100% polecić.

Nie miałem nigdy żadnego problemu od strony plików. Stabilne i łatwe w edycji.

Jednak używam tylko plików - nie clienta od Terenza. Robię tak, ponieważ nie jest dla mnie żadnym problemem dodać coś, czy to do serwera, czy do clienta.

Pozdrawiam serdecznie

A mogę wiedzieć jakiego klienta używasz ? :) Albo bym prosił o link :)

Opublikowano

Dzięki za wasze Odpowiedzi jestem zdecydowany na Pliki terenzo

Jeżeli w plikach terenzo są jakieś bugi i ktoś o nich wie to czy by mógł podać ich lokalizacje i jak je naprawiać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...