Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieją hacki do XenoXMT2 ?

sevciopih

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Pytanie / Prośba]

Przejżałem prawie wszystkie tematy z czitami do gry metin 2 , ale 50% z nich "chyba" działa , do żeczy prosił bym o Hacka do XenoXMT2 wiem że był on zabezpieczany przez kamera , ale może ktoś coś znalazł (Uwaga nie potrzebuje starych nie działających linków do Metina2) , obojetnie jaki może być dmg .. jakie tylko są ale oczywiście do XenoXMT2.Jeszcze raz podkreślam Nie przesyłajcie linków nie działającyh na tym serwerze prosze was o to , będe wstawiał minusy za takie coś , bo to tylko spam ..

Jeżeli link będzie działał lub nie będe pisał , i wstawiał plusiki. Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC

Pamiętajcie tylko XenoXMT2

Pozdrawiam :)

ps. napisałem ten temat ponieważ dzisiaj przy expieniu typek miał waithacka , nie do wairy ale jednak . Gdy go zapytałem z kąd ma tego hacka odrazu się wylogował ;/

Opublikowano

na wyplacanie sm ? - NIE MA SPOSOBOBU !

czy dzialaja jakies hacki ? - mnie dziala Swichbot nawet 2 wersje ale na 2 roznych klientach (stary / nowy) dziala rowniez Fishbot (przydatny na malze w tej chwili) oraz Multihack od KAMERA na privy (tez przydatny glownie przy biciu bossow czy expieniu, szybkosc ataku, ruchu, auto poty itd...)

co do reszty hackow przetestowalem dziesiatki i za chole......e nic wiecej nie smiga tam :( a o DMG mozesz zapomniec :) mam ich ze 30 dzialaja na pl, pandora, glador ..... wszedzie ale nie na Xenoxie :)

XenoxMT2 niestety jest dosc dobrze zabezpieczony wiec nie ma sie co dziwic, trzeba sie cieszyc z tego co jest :)

Ale przylacze sie do pytania i prosby :) obecnie szukam glownie Safe Area Attack (mozliwosc bicia w centrum miasta) czesto tak gesto obstawia Handlarke ze nie sposob na nia kliknac, tapniecie mentalem zalatwiloby problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...