Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie do obeznanych dj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzies czytalem ze sa programy do gramofonow gdzie muzyka idzie z lapka badz kompa, a specjalna plyta z timeren kreci sie jak normalny vibyn normalnie scratchujemy miksujemy itd, ale nie musimy kupowac plyt vinylowych. Jak sie to nazywa? I ile takie cos kosztuje?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Fajnie wszystko tylko na allegro 2 tys kosztuje, a gdzies na tablicy widzialem za 1600 gramofony mikser i ten system, chyba ze nie to znalazlem

Opublikowano

Fajnie wszystko tylko na allegro 2 tys kosztuje, a gdzies na tablicy widzialem za 1600 gramofony mikser i ten system, chyba ze nie to znalazlem

Pokaż mi auckję/ogłoszenie to Ci powiem.

Ale i tak i tak z tych co chcesz kupić musisz mieć oryginalne utworzy z beatporta ;)

Opublikowano

Linka do aukcji ci nie dam bo juz nie pamietam gdzie a siedze na fonie i trudno sie szuka. A ile takie cos kosztuje? I czy sie oplaca? I dla czego orginalne utwory?

Opublikowano

Linka do aukcji ci nie dam bo juz nie pamietam gdzie a siedze na fonie i trudno sie szuka. A ile takie cos kosztuje? I czy sie oplaca? I dla czego orginalne utwory?

Bo działa to na zasadzie MiDi, jest to oprogramowanie które emuluje tak jak Kontrolery. I żeby grać na imprezach LEGALNIE musisz mieć oryginalne kawałki na dysku. ;)

Czy ja wiem czy sie oplaca? Gramki wychodza z użytkowania, teraz bardziej CD Playerki się kupuje, ale jak ktoś jest miłośnikiem i zwolennikiem gramków to czemu nie ;)

Opublikowano

Gramki fajnie wygladaja, a ile taki system najtanszy kosztuje? I kto teraz gra z orginalnych plyt xD 10% dj

Opublikowano

Gramki fajnie wygladaja, a ile taki system najtanszy kosztuje? I kto teraz gra z orginalnych plyt xD 10% dj

True story :D

Co do takiego systemu nie wiem od 1.500 w górę na pewno coś dobrego wychaczysz.

Opublikowano

1,5k system i sreniej jakosci gramki to tyle samo czyli 3k ok a ty na czym grasz?

Opublikowano

Tez mysle nad setkami ale wygladaja jak sredniowiecza, myslalem tez nad dn s 1000, ale nie wiem jeszcze, a da sie cdj 100 z mikserem podpiac do kompa zeby zgrywac sety?

Opublikowano

Tez mysle nad setkami ale wygladaja jak sredniowiecza, myslalem tez nad dn s 1000, ale nie wiem jeszcze, a da sie cdj 100 z mikserem podpiac do kompa zeby zgrywac sety?

Wyglad to nie wszystko pamietaj...To nie ma wygladac a grac, a jesli boisz sie opinie np. kolegow ze zle wyglada to olej ich, bo to sprzed jest naprawde ponadczasowy. Tak da sie podlaczyc wszystko tak jak w kazdych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...