Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zainstalowaniem WoW CATA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zainstalowaniem WoW CATA, mam dość grania na Sunwellu i chciałem zobaczyć jak wygląda Cataclysm i czytałem że Molten cieszy się niezłą opinią, postanowiłem na nim zagrać, tylko że nie wiem zbytnio jak zainstalować CATA, gdy instaluje i patchuje WOTLK to mi problemów żadnych to nie sprawia, ale z zainstalowaniem CATA mam spory problem. Znalazłem na tym forum parę tematów dotyczących grania na Moltenie, tylko że mi nic nie dały. A więc instaluje WoWa + TBC + WOTLK z InstallWoW, nie mam na nim CATA, więc pobrałem WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer i instaluje mi się CATA, ok zainstalowałem, właśnie zobaczyłem, że folder z WoWem ważył z 15 GB czy coś w tym stylu, a teraz mi waży 7 czy coś takiego, teraz zaczyna się problem z spatchowaniem CATA, pierwsze 2 patche mi łatwo się zainstalowały, potem dalszych nie mogłem zainstalować, doczytałem się na tym forum że muszę je wkleić do Data i Updates, powklejałem, folder więcej ważył, z 13 GB, ale też czytałem że od 16 GB do 30 GB powinien ważyć, ok pomyślałem sobie a co mi tam, będę mieć więcej miejsca na dysku i zmieniłem realmlist i próbowałem wejść ale nie mogłem wejść na wowa przez wow.exe, jakieś błędy się pokazywały i wiedziałem że folder za mało waży to nie będzie mi działać pewnie, jak sprawdzałem wersje wowa to miałem 4.0.1a, akurat do tej bez problemu mogłem patchować, a te co wklejałem to były wklejony, ale nie działały, doczytałem też się, że mogę pobrać gotowego WoWa 4.0.6, tylko że muszę pobrać przez Torrenty, a nie chcę przez torrenty pobierać, bo nie umiem, nigdy nie umiałem i nie chcę mi się męczyć z nauką jak obsługiwać te Torrenty, naprawdę nie wiem co mam zrobić by zainstalować tego CATA, bardzo bym chciał na nim grać, męczę się i męczę i nie wiem, mam nadzieje że docenicie to że się tyle napisałem i mi pomożecie, nie poddam się, ja muszę zagrać na Moltenie

Chuck Norris !!!

Opublikowano

Mam problem z zainstalowaniem WoW CATA, mam dość grania na Sunwellu i chciałem zobaczyć jak wygląda Cataclysm i czytałem że Molten cieszy się niezłą opinią, postanowiłem na nim zagrać, tylko że nie wiem zbytnio jak zainstalować CATA, gdy instaluje i patchuje WOTLK to mi problemów żadnych to nie sprawia, ale z zainstalowaniem CATA mam spory problem. Znalazłem na tym forum parę tematów dotyczących grania na Moltenie, tylko że mi nic nie dały. A więc instaluje WoWa + TBC + WOTLK z InstallWoW, nie mam na nim CATA, więc pobrałem WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer i instaluje mi się CATA, ok zainstalowałem, właśnie zobaczyłem, że folder z WoWem ważył z 15 GB czy coś w tym stylu, a teraz mi waży 7 czy coś takiego, teraz zaczyna się problem z spatchowaniem CATA, pierwsze 2 patche mi łatwo się zainstalowały, potem dalszych nie mogłem zainstalować, doczytałem się na tym forum że muszę je wkleić do Data i Updates, powklejałem, folder więcej ważył, z 13 GB, ale też czytałem że od 16 GB do 30 GB powinien ważyć, ok pomyślałem sobie a co mi tam, będę mieć więcej miejsca na dysku i zmieniłem realmlist i próbowałem wejść ale nie mogłem wejść na wowa przez wow.exe, jakieś błędy się pokazywały i wiedziałem że folder za mało waży to nie będzie mi działać pewnie, jak sprawdzałem wersje wowa to miałem 4.0.1a, akurat do tej bez problemu mogłem patchować, a te co wklejałem to były wklejony, ale nie działały, doczytałem też się, że mogę pobrać gotowego WoWa 4.0.6, tylko że muszę pobrać przez Torrenty, a nie chcę przez torrenty pobierać, bo nie umiem, nigdy nie umiałem i nie chcę mi się męczyć z nauką jak obsługiwać te Torrenty, naprawdę nie wiem co mam zrobić by zainstalować tego CATA, bardzo bym chciał na nim grać, męczę się i męczę i nie wiem, mam nadzieje że docenicie to że się tyle napisałem i mi pomożecie, nie poddam się, ja muszę zagrać na Moltenie

Jaką masz kompilacje patcha tzn 4.0.1.xxx

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Jaką masz kompilacje patcha tzn 4.0.1.xxx

Właśnie chyba tą miałem, już nie mam bo usunąłem bo myślałem że zepsułem i nie da się tego naprawić, ehh :( zaczął bym od nowa instalować, ale boję się że znowu coś źle zainstaluje, czy ja wogóle dobrze instalowałem tego WoWa i tak powinno być ?

Chuck Norris !!!

Opublikowano

Właśnie chyba tą miałem, już nie mam bo usunąłem bo myślałem że zepsułem i nie da się tego naprawić, ehh :( zaczął bym od nowa instalować, ale boję się że znowu coś źle zainstaluje, czy ja wogóle dobrze instalowałem tego WoWa i tak powinno być ?

chodziło mi o numerki zamiast "xxx".

Najlepiej pobrać gotowe 4.0.6(czy jaki tam jest na molten) z torrentów. a pewnie molten ma zakładkę "How To Play" czy coś takiego - tam pewnie będzie download.

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

na dole masz none>>>4.0.1

1373369406-U138092.png

Opublikowano

chodziło mi o numerki zamiast "xxx".

Najlepiej pobrać gotowe 4.0.6(czy jaki tam jest na molten) z torrentów. a pewnie molten ma zakładkę "How To Play" czy coś takiego - tam pewnie będzie download.

na dole masz none>>>4.0.1

No wiem, ale pisałem że nie umiem pobierać z Torrentów :/ i nie wiem, bo skasowałem przecież, ale teraz będę od nowa instalować i chciał bym zrobić to poprawnie, nawet nie wiem jak zacząć :( czy instalować to z InsatllWoW wszystkie WoW + TBC + WOTLK, czy to pominąć i zainstalować z WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer CATA, czy znowu to i to i tak pewnie nie dam sobie rady z patchowaniem bez wsparcia :/

Chuck Norris !!!

Opublikowano

To spróbuj z tego linku do wowwiki co dałem 2xUP

hmmm... spróbuje, a jak zacząć instalować tego WoWa ? Bo jeszcze nie patchuje go, tylko zamierzam go zainstalować, boje się, że jak z tych moich instalek : InstallWoW i WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer zainstaluje tego WoWa, to mi nie będzie działać

Chuck Norris !!!

Opublikowano

hmmm... spróbuje, a jak zacząć instalować tego WoWa ? Bo jeszcze nie patchuje go, tylko zamierzam go zainstalować, boje się, że jak z tych moich instalek : InstallWoW i WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer zainstaluje tego WoWa, to mi nie będzie działać

Tam na dole masz None>>>4.0.1 czyli od 0 do 4.0.1 powinno Ci wgrać

None → 4.0.1   (Full, Streaming)

ale nie daje 100%, bo od czasów TBC nie instalowałem WoW'a na prywaty ;d no może od WotLK'a ;D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Tam na dole masz None>>>4.0.1 czyli od 0 do 4.0.1 powinno Ci wgrać

None → 4.0.1   (Full, Streaming)

ale nie daje 100%, bo od czasów TBC nie instalowałem WoW'a na prywaty ;d no może od WotLK'a ;D

Znalazłem na chomikuj WoWa cały WoW CATA waży 5 GB i jak się go rozpakuje to waży 15 GB i od razu można grać, pobiorę go mam nadzieje że zadziała :D

Chuck Norris !!!

Opublikowano

Znalazłem na chomikuj WoWa cały WoW CATA waży 5 GB i jak się go rozpakuje to waży 15 GB i od razu można grać, pobiorę go mam nadzieje że zadziała :D

Ehhhh WoW działa, moge go uruchomic, jest cata zainstalowany, filmow z np WOTLK TBC nie moge zobaczyc, moge tylko zobaczyc film z cata, folder wazy 15 GB, ale gdy sie loguje, to mi pisze login serwer down NO KURDE CO MAM ZROBIC BY MI DZIALALO

Chuck Norris !!!

Opublikowano

Problem rozwiązany CATA działa, miałem zły realmlist, ej ale ten Molten to jakiś zbugowany jest, nie wiem miałem 4 serwery do wyboru, wybrałem ten 1 moge grać kim chcę i goblinami itd... grafika jest ładniejsza ale cały czas takie kółko mi się kręci podczas gry na górze i pisze downloading coś tam coś tam, zawsze jak włącze mape to tak wolno mi się wczytuje, sa takie latajace mounty npc ktore powinny latac a one stojo nic nie robią tylko stoją w powietrzu, caly czas cos wnika w teksture jakas, masakra nie da sie grac, jesli tak wyglada cata to ja nie bede grac na cata

Chuck Norris !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...