Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się kupic fife ?

.NoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Widziałem trailer był mega aż chciało się kupic ale wiecie jak to jest. Trailer może jest dobry a gra do dupy ...

Jeśli pomogłem daj "Lubię to" Proszę !!!!

Opublikowano

A mnie właśnie Ultimate Team denerwuje co raz badziej ( gram PS3 ) ponieważ Ci co mają kase to wydają sobie na coinsy na allegro budują za*ebisty skład i nie mam dużych szans przy moim składzie na który ciężko zarabiałem ;) Co prawda mam w miarę dużego skilla no ale jednak jak gościu ma team +90 speed ... ;D

Wracając do tematu:

Mi się bardzo miło gra kariere drużyną i zawodnikiem, gram na zmianę . Kariere drużynową gram sobie czwartoligowcem z Anglii ( Bristol Rovers ) i bardzo fajnie mi się gra ;) Tak więc polecam karierę ;D Więc kupuj Fife 13 i to migiem ! ;d

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jak umiesz dobrze grać na klawiaturze to nie musisz kupować.

Mi niezbyt dobrze się gra na klawiaturze, ponieważ nie masz tutaj tej gałki co pady mają i jednoczesnie nie masz tej swobody, też tricki nie za dobrze wychodza na klawce.

Takiego już fajnego pada za 30zł wyrwiesz ; )

skpUo.png

Opublikowano

Oczywiście , że tak moim zdaniem jest lepsza od PES i dorównuje w grafice mu ale nadal FUT jest nie do przebicia .

fd9cu1.jpg

Opublikowano

dzieki za opinie :] To juz wiem ze popykam w fife

Jeśli pomogłem daj "Lubię to" Proszę !!!!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...