Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoc w zrobieniu/edytowaniu pluginów na survival

xMc

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam,

Stawianie serwerów z Mc to dla mnie nowość, ogólnie ogarniam już troche bo oglądałem kilka poradników i troche czytałem.

Chce zrobić serwer z jak najmniejsza ilością pluginów potrzebnych do stworzenia serwera survival coś typu "starożytna kraina" Verteza

Nie chcę robić żadnej konkurencji ani nic tylko postawić serwer na hamahi dla znajomych ok 5 osób dlatego nie chce mieć nie potrzbnych pluginów by by obciążały serwer :)

Więc czy są na MPC pliki gotowe na survival ? wiadomo troche edycji i działa.

Lub pomoże ktoś dobrac mi pluginy ?

potrzebowałbym :

-rejestracje (już skonfigurowałem AuthMe)

-autosave (też mam)

-essential (dużo opcji do edycji bawiłem się sam troche mi zeszło myślę że dobrze to zrobiłęm ale nie mam pewności, dlatego szukam już edytowanego)

-jakieś rangi kolorowe napisy (iChat - chyba jego trzeba o ile dobrze patrzyłem czy można zastąpić ?)

-log block jakiś

i world edit i guard

Czy to co napisałem wystarczy ?

bo się nie znam za bardzo chce jak najmniej pluginów i żeby wszystko dobrze było jeśli chodzi,

najlepiej poprosiłbym o link do gotowych plików i pomoc przy wybraniu najlepszych jak w najlepszej ilości pluginów

najlepiej już edytowanych ewentualnie małą korekcja :)

sorrki za błędy i za powtórzenia, starałem się dobrze opisac o co mi chodzi ;)

ps. zły dałem tytuł :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...