Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

malze czy perly

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na s8 ( onyks ) i chcę zacząć łowic rynbki i bardziej oplacalne jest sprzedawanie malzy czy otwieranie ich i sprzedawanie perel ???

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Otwieraj ryby i jak dropnie na początku trochę małż to zostawiaj resztę rybek, bo wtedy zadziała pech-szczęście i nie dropniesz nic. Jeśli na początku żadne małże nie wylecą to otwieraj wszystkie ryby - w tej grze trzeba też myśleć inteligentnie. Pereł się nie opłaca na starych serwerach.

Opublikowano

Wszystko zależy od serwera, im nowszy server tym tańsze perły (czasem jest tak, że perła kosztuje tylko 2x więcej niż małż..)

Ja osobiście wole sprzedawać małże.

Opublikowano

Podobnie jak inni polecam małże, ponieważ jest lepsze zapotrzebowanie, gdyż są one uzywane jako ulepszacz do zbroi na 26 lvl a co za tym idzie szybszy zarobek

3reb7x40o9l5.jpg

Opublikowano

Polecam małże sprzedawać, bo szansa na perłę jest mała. Ja kiedyś jechałem na Fb około tydzień i ciągle małż klikałem i 0 pereł. W końcu dałem sobie spokój i miałem 2 małże, przekładałem na inne miejsce i przypadkiem mi się kliknęła jedna przez zepsutą myszkę i biała perełka ;) Ale i tak lepiej małże sprzedawać, chyba, że masz szczęście do pereł

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...