Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ SERWERA] [PVP] [STRZELECKI SERWER PVP] [MAGIA] [100 SLOTÓW] [UNIKALNY]

DGCraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym dzisiaj Wam zaprezentować serwer PVP, którego otwarcie odbędzie się 2 marca 2013 r o godzinie 12.00

STRONA SERWERA:dgcraft.pl

TS3:dgcraft.pl

Może poopowiadam teraz trochę o serwerze.Serwer będzie się różnił od zwykłych serwerów Minecraft.

A dlaczego ? Administracja kładzie nacisk na to, aby nie brakowało na serwerze dobrej zabawy, a także czuwa nad uczciwą grą. Na serwerze jest wprowadzony ranking dzięki któremu gracz bez problemu może zobaczyć swoje statystyki.A to jeszcze nie koniec :).Na serwerze są wprowadzone także gildie(ranking gildii także jest :)). Dzięki czemu można wraz z przyjaciółmi miło spędzić czas na naszym serwerze. Dodatkowych informacji mogę udzielać z czasem,a także z czasem edytować ten post.

IP serwera będzie podane w okolicach czwartku/piątku.

Jeżeli macie jakieś pomysły dotyczące serwera itp. bardzo proszę o komentarze !

Aktualnie poszukujemy KidModeratorów !

Wzór podania:

Imię:

Wiek(minimum 16 lat):

Doświadczenie:

Coś o sobie:

Zapraszam wszystkich do komentowania !

Oczekujemy kreatywnych podań :)

Opublikowano

Imię:Mateusz

Doświadczenie:Doświadczenie administratora mam nawet spore ;) Admina miałem na 3-6 serwerów wszyscy zadowoleni

Coś o sobie:Jestem Mateusz.Zajmuje się elektroniką i wszystko z tym związane ..

Bardzo chcę pomóć serwerowi nie psuć go,chcę pomóc ogarniać pod wzgl adminowania

jestem człowiek który nie toleruje żadnych cheatów dodam iż kocham dawać im permy ^_^

Jeśli administracja chce więcej możemy pogadać na team speaku ;)

Pozdrawiam !

o5qcy9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...