Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Złe przydzielanie do bitwy.

zolniurz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, otóż kiedy dołączam się do bitwy to przydziela mnie do takiej drużyny gdzie są same ciężkie czołgi, w drużynie przeciwnej to samo. Ja mam lekki czołg pz38na i kiedy strzelam do przeciwnika nawet mu nie mogę zerwać gąsienicy. Wie ktoś jak to naprawić, czy po prostu to tak jest? Pytałem się już wujka google ale nic nie znalazłem...

Opublikowano

To nie jest błąd, czołg pz38na to jest scout i zawsze jest na dużo tierowe mecze i ma scoutowac a nie zadawać damadge :) awiec naprawić się nie da tak ma byc.

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

To i tak nie jest źle. Pamiętam że jak zaczynałem grać, to normalką było rzucanie 5 tierów na dziesiątki :D

76561198001815076.png
Opublikowano

Moim zdaniem pz38na nie powinien być scoutem a moze nam to mówić pancerz i działo :)

Jest to czołg lekki 4 tieru, matchmaker traktuje go jako scout/spotter

76561198001815076.png
Opublikowano

Jest to czołg lekki 4 tieru, matchmaker traktuje go jako scout/spotter

On powinien być czołgiem średnim poczytaj sobie w google.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

On powinien być czołgiem średnim poczytaj sobie w google.

To że na papierze jest czołgiem średnim to wiem. Jednakże w WoT jest on czołgiem lekkim i nic na to nie poradzimy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dzisiaj D1 wpierd... mnie na mape, razem z KW-1 !!! upsss... i co ja tam moglem "wyskałtować" ;-)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...