Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Htc hd2, windows, android.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)
Mam kilka pytania dotyczących HTC HD2, Windows Phone 6,5, Andorid 4,0 - 4.x.
Telefon jak telefon dość stary ale jary ;) podoba mi się i specyfikacja mnie zadowala, tylko jak przedstawia się WP 6,5 ? muli ? czy coś ? oczywiście chcialbym wrzucić tam androida najlepiej 4.0 albo wyżej to już bez różnicy ale minimum to 4.0, nie chcę ingerować bezpośrednio w telefon żeby z moimi zdolnościami nic nie zepsuć, chcę zainstalować go na kartę pamięci na zasadzie swobodnego przełączania (chyba wiecie o co mi chodzi :D )
I najważniejsze czy wgrywając androida na karte pamieci istnieje jakies ryzyko zepsucia telefonu ? Czy teraz we wszystkich wersjach androida działają wszystkie funckcje telefonu ?
Pozdrawiam.

Opublikowano

bez integrowania bezpośrednio w telefon nie zrobisz, nie chcesz to sobie odpuść jakiekolwiek modyfikacje

najlepiej poszukaj sobie i najpierw poczytaj o takich zmianach i co nie będzie działało po aktualizacji, informacji podstawowych z tutorialami nie brak na necie

najwięcej informacji i plików masz na stronie XDA w dziale dla swojego telefonu, jedyny problem to język angielski

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...