Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do telefoonu !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chce w miare dobrych słuchawek ZA POBRANIEM ŁĄCZNA CENA + PRZESYŁKA = 30 ZŁ MAX no bo nie chce wydawać sporo na słuchawki. Telefon samsung Wave 8500 czy coś tam mam system bada :D wtyczka taka do wnętrza telefonu :D

Opublikowano

Wiesz, nikt Ci takiego taniego towaru za pobraniem nie wyśle, bo to i tobie i sprzedawcy nie będzie się opłacać. Łap:

http://allegro.pl/sluchawki-samsung-s5620-s8500-wave-i9000-galaxy-s3-i3009129418.html

Mam te i zjebały mi się przy jacku czy jak to się nazywa dobre są tylko prawa słuchawka mi niedziała muszę kręcić aby dopasować i trzymać troche :( da się to naprawić ?

Opublikowano

Mam te i zjebały mi się przy jacku czy jak to się nazywa dobre są tylko prawa słuchawka mi niedziała muszę kręcić aby dopasować i trzymać troche :( da się to naprawić ?

To nie ma sensu, nie wiem jakie tam jest wejście, standardowy jack 3.5?? W takim razie kup sobie jakieś porządne od razu, polecam te:

http://allegro.pl/sennheiser-mx6-iriver-oryginal-mega-promo-19zl-bas-i3025560244.html

Opublikowano

To nie ma sensu, nie wiem jakie tam jest wejście, standardowy jack 3.5?? W takim razie kup sobie jakieś porządne od razu, polecam te:

http://allegro.pl/sennheiser-mx6-iriver-oryginal-mega-promo-19zl-bas-i3025560244.html

Długo wytrzymają ? Bo tamte raz dałem bratu to rozjebał normalnie bardzo dbam o rzeczy nie niszczę itd. firma jest dobra ? i lepsze od tamtych ?

Opublikowano

Długo wytrzymają ? Bo tamte raz dałem bratu to rozjebał normalnie bardzo dbam o rzeczy nie niszczę itd. firma jest dobra ? i lepsze od tamtych ?

Sennheiser bardzo dobra firma, jak nie będziesz się nimi bawił w przeciągnie liny to wytrzymają Ci 2 lata, tak jak mi :D

Opublikowano

Chcesz marnować tak dobrze muzykalny telefon do sluchawek za 30zł ???

Wiesz że on ma ten sam Audio DAC co Galaxy S ???

Co za tym idzie jest to najlepszy mobilny sprzęt muzyczny po odpowiedniej modofikakcji razem z Galaxy s ??

Przebija go tylko galaxy s 3(którego sam używam i mam wgraną modyfikuje Boeffla Sound)

Iphone przy tym to gówno wiem po mam nowego iPada który ma ten sam Dac co ip4s a ip4s gra lepiej od 5 :D

Format Flac i muzyka pełną gębą do tego słuchawki za 1kzł :]

No coż ale jak mus to mus

Słucahwki od Galaxy s 3 za 30zł :]

a na twojego Wave ole musi to być zwykły Wave możesz nawet wgrać androida

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...