Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Topic]Bug - ważne info nie zamykać

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info już mamy ;[] riot odpisał mmorpg. Dowiedzieli się ,że osoby które przekroczyły kwotę 3600RP zostaną ukarani karą grzywną . Spokojnie mogą spać ci co użyli buga na mniejszą kwotę.

Mam info :

http://mmorpg24.net/news.php?readmore=4923

Nie zamykać.

@TOPIC - ja doładowałem za 50zł ;d 10euro.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

I dobrze, trzeba nie było oszukiwać. A nie, że Polaczki zawsze czegoś za darmo szukają, a jak wiadomo za darmo można tylko w mordę dostać. Brawa dla Riotu, ale szkoda, że nie ukarano także tych "mniejszych" złodziei. Wstyd też, że to akurat Polak musiał ukraść najwięcej...

Opublikowano

Poczekamy na oficjalne info od riotu, bo na razie spekulacje od jakiś osób to nie dowód.

@edit: No tak, teraz nagle każdy święty, każdy "i dobrze oszuści, bany polecą" hyh.

Opublikowano

Ban - przynajmniej mam nauczkę ;] dobrze ,że sumienie mnie zżerało i nie doładowałem więcej ... :) i tak czekam na odp. support bo też do nich napisałem .

A ci co więcej wydali no to trudno . Powiedzcie już tam rodzicom bo to nie są żarty.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

btw. nikt nie zostal okradziony, riot nie stracil kasy, paypal tak samo, wiec logicznie myslac, NIKT NIE STRACIL ZADNYCH PIENIEDZY, reasumujac, zostal wykorzystany blad gry i paypal'a, w innych grach to nie dziala, tylko w lolu, wiec jesli oni nie potrafia zabezpieczac sie przed bugami, gracze wykorzystali to, powinni miec pretensje sami do siebie, wedlug mnie jak ktos bedzie mial gadane bez szwanku sie wyciagnie z tego, btw. wedlug mnie jesli rp przyznaje riot, riot musi dostac kase zeby dac rp, ale oni dla "naszej" wygody bez potwierdzenia wplaty nam je juz daja, w sumie ich wina wiec dlaczego winia nas ? nie rozumiem.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Jeśli będę musiał zapłacić 80zł to zapłacę bo nie będzie chciało mi się wbijać od nowa 30lvl'a ;P

Opublikowano

btw. nikt nie zostal okradziony, riot nie stracil kasy, paypal tak samo, wiec logicznie myslac, NIKT NIE STRACIL ZADNYCH PIENIEDZY, reasumujac, zostal wykorzystany blad gry i paypal'a, w innych grach to nie dziala, tylko w lolu, wiec jesli oni nie potrafia zabezpieczac sie przed bugami, gracze wykorzystali to, powinni miec pretensje sami do siebie, wedlug mnie jak ktos bedzie mial gadane bez szwanku sie wyciagnie z tego, btw. wedlug mnie jesli rp przyznaje riot, riot musi dostac kase zeby dac rp, ale oni dla "naszej" wygody bez potwierdzenia wplaty nam je juz daja, w sumie ich wina wiec dlaczego winia nas ? nie rozumiem.

Nieno, skądże - to, że ktoś zbugował sobie 365 000 RP to jest legalnie wszystko, to że za to nie zapłacił oczywiście też. Riot powinien się cieszyć, że ludzie tak robią i jeszcze podziękować im...

Opublikowano

Jeśli będę musiał zapłacić 80zł to zapłacę bo nie będzie chciało mi się wbijać od nowa 30lvl'a ;P

bana dostaniesz tak i tak . a jesli przekroczyles 3600rp to jeszcze grzywna i tyle .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

uff ciesze się ,że akurat w tedy mnie nie było i nie widziałem tego bugu :)) Pamiętam ,że kiedyś też taki bug był ,że można było na west doładować sobie porządnie RP ale za to nie wyciągneli żadnych konsekwencji jak widać miarka się przebrała.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Ten Polak co doładował za 2000 Euro :D Ludzie są kozakami. <3

I tak niema tam żadnego linku do RIOTu, więc to nie jest pewne. (nieoficjalne, niema co straszyć dzieci - temat do zamknięcia)

Btw: pewnie jak się zmieni serwer to nie trzeba płacić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko jak mi grzywne dadzą, namierzą po IP czy jak ;d

A co to za problem? Myślisz, że jesteś anonimowy?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Znowu na światło dzienne wychodzi stareotyp o Polaku złodzieju i noobie. ;f

''Rekordowa kradzież dotyczy mieszkańca z Polski, który w przeciągu kilkunastu godzin używając buga, skradł 365,000 RIOT POINTS. Są to punkty o wartości ponad 8 tysięcy złotych . Spokojnie mogą spać ci którzy używając buga zdobyli tylko 3600 RP o wartości 80 złotych .''

Opublikowano

jesli na wescie tak bylo i nie bylo konsekwencji to w tym wypadku tez ich prawdopodobnie nie bedzie, gierka zeby straszyc ludzi by nie korzystali z bugu, przynajmniej jak na moje, btw. nikogo nie okradlismy, chyba ze wirtualna waluta w grze sie liczy o.O

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...