Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EA

Gość DJ  Jacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy jak napiszę do Supportu, że mój nick został źle napisany i jest to wyzwisko to jest szansa, że zmienią mi nick co prawda konto ma już 3lata, ale sam nie wiem.. i czy jak mi zmienią to wszystko będzie ok w sensie auta będą w garażu itd..

Opublikowano

Jeżeli nick jest w jakiś sposób obraźliwy itp. to powinni ci zmienić. Znam parę osób, które napisało do EA, bo ich nick był w pewien sposób obraźliwy i im zmienili.

Opublikowano

Czemu miałbyś się czegoś obawiać?

Przecież nie zabiorą ci aut i nie zbanują konta.

Po prostu poprawią ci nick i będzie po sprawie.

Lepiej napisać do supportu samemu o prośbę zmiany nicku z tego powodu, niż czekać aż jakiś gracz ewentualnie cię zaraportuje.

Opublikowano

Mogę prosić o link od razu do zalogowania się i od razu do napisania do supportu.

Opublikowano

Proszę o link nie chce szczegółów ..

help.ea.com

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wybieram skontaktuj się z naszym doradcą wybieram grę "Need For Speed World" jaką kategorię wybrać? Bo jak wybrałem jakąś to na dole była druga opcja wziąłem ją, ale tam mnie prosiło o numer karty ..

Opublikowano

Muszę wybrać kategorię wybieram i potem mam drugą opcję napisz wiadomość emaila, ale tam prosi mnie o jakiś numer karty..

Opublikowano

Muszę wybrać kategorię wybieram i potem mam drugą opcję napisz wiadomość emaila, ale tam prosi mnie o jakiś numer karty..

Zmień na "Rozgrywka/W grze" i podkategorię "Postać/Avatary" Wyżej uzupełnij opis.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wybierasz "Konto/Rejestracja" i metodę kontaktu "Napisz do mnie wiadomość e-mail". Później zmieniasz "Konto/Rejestracja" (kategorię) "Rozgrywka/W grze" i podkategorię "Postać/Avatary". Opisujesz i wysyłasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...