Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowe skiny Katarina

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podobno kiedyś ma wyjść skin do katariny - cyber katarina info te mam z tematu który powstał ba mpc jeszcze pod koniec 2012 roku bądź na początku 2013 o tym jakie skiny wyjdą w 2013 roku.

Opublikowano

Niech lepiej coś do dravena zrobią, a nie 100 skin do katy. Na święta już był.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niby ma być cyber kata ale ja i tak wolałbym do innych bo nie da się ukryć, że kata ma sporo skinów w porównaniu do niektórych.

Opublikowano

cyber mecha draven (EX)terminator :D

co do Katy, to fakt ma trochę tych skinów, jest cała masa postaci zaniedbanych przez RIOT względem skórek... -.-

Opublikowano

Niech zrobią jakieś inne skinny do innych postaci bo wałkują to samo jak dla mnie powinni znowu dodać możliwość kupna kity kat katariny i było by po kłopocie bo np gracze z europy nie mieli szansy go kupić zbytnio.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Jak na razie nic nie wiadomo.

Jak będzie coś wiadomo to będzie pisać na stronie lola lub będzie na PBE.

Co do tych skinów to mnie też dobijają.

Albo do takiego Twisted Fate'a który ma tyle skinów a mało ludzi nim gra.

Opublikowano

Champy takie jak np. Katarina są popularne, skórki tych postaci się dobrze sprzedają - więc robią to co raz nowsze.

Opublikowano

Niekoniecznie, chociażby teemo ma ich za cholerę.

Najwięcej skinów ma Ryze i Annie, bo aż 9 (z podstawowym)

@top

coś było chyba w temacie, gdzie były informacje na temat nowych skinów do blitza, olafa, xina i reszty, która teraz wchodzi, skiny okazały się prawdziwe, więc ten do katy też może będzie, z tego co pamiętam to nawet model był pokazany :P

Opublikowano

Do temmo jest tylko skinów bo jest pupilkim tej gry a nie jest OP czy coś...

No niby miała być ta cyber kata ale chyba by nie zrobili drugiej cyber postaci bo jaki byłby w tym sens?

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Właściwie, to riot już dawno wspominał o cyber katarinie, udostępnili już dawno na PBE jej tekstury, ale póki co projekt jest raczej odstawiony.

Każdy, kto chce zobaczyć ten skin jako 'Betę' może to zrobić podmieniając jej standardowe tekstury na te:

katarina_cyber_TX_CM+copy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...