Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mega problem z laptopem

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kumpel ma mega problem z laptopem bo miał formata i nie ma sterowników do karty sieciowej, szukaliśmy po menadżerze urządzeń to nie było naprawde nie było.Czy zainstalowane windowsa xp od nowa da sterowniki do karty sieciowej?, jeżeli nie to jak sprawdzić tą karte.Dam dużo lajków.

Opublikowano

ma na stronie producenta laptopa

użyjcie google

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

lepiej sobie ściągnąć program Driver Max wyszukuje all sterowniki co są na kompie i potem instaluje się je .. Tylko tym programem można ściągnąć 2sterowniki dziennie :( .. Ale program polecam bo jest bardzo dobry sam go używam ..

Opublikowano

włącz myślenie, skoro sam piszesz NIE MA INTERNETU U NIEGO to logiczne że mu pobrać musisz ty i zanieść na penie, dysku czy nagrać na CD itp pierdoły !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jak mam je ściągnąć na jego laptopie skoro nie mam sterowników do karty sieciowej.

no to ci powiedziałem z robemem -.- inaczej nie zainstalujesz chyba proste?
Opublikowano

widać nie takie proste, może znaja sposób by wiadrami podciągnąc intenet do laptopa który nie ma sterowników do karty sieciowej

Aziraal321 to jaka opcje dania mu sterowników ty wymyśliłeś ? innej nie widzę teraz

ja ci mogę podpowiedzieć dodatkowe, nawet mms-em możesz mu wysłać sterowniki na telefon, albo link na SMS niech sobie ściągnie i potem wgra do kompa ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...