Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Quinn vs cait vs varus vs mf

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, kogo byście polecili na adc ? Osobiście najbardziej mnie interesuje cait i quinn ale czekam na wasze zdania.

Ewentualnie do tamtej 4 corki może dojść.

Opublikowano

Ogarniasz to varus . Troszkę skilla i jesteś nie do zabicia . ( Nigdy nie pickuj varusa zanim enemy team nie weźmie adc bo łatwy do skontrowania ) . Cait niby pro elo hejterska - moim zdaniem useless . Mf - b. łatwa do kontry . Corki - nie przepadam za gosciem . Ale i tak wybierz tego kim najbardziej odpowiada ci granie :)

Opublikowano

każdy jest dobry, wszyscy mają swoje kontry i wady i zalety, nie kieruj się naszym zdaniem, wybierz kogoś kim grałeś, ogarniasz itd.

Opublikowano

@up

Po to założyłem ten temat aby wasze odpowiedzi pomogły mi w dokonaniu wyboru a nie żebyście wybierali za mnie.

Opublikowano

ok, skoro tak to cait, dobry poke, pułapki, slow, b. duży range, ulti przeciwko 1 dobre, w grupie latwo zablokowac, quinn nie wiadomo, z tego co gralem na pbe, sredni range, slow + doskok, as bonus, zmiana w valora, nie znam jej dokladnie jeszcze, mf dobre poke, as bonus, ulti do tf, slow, fajny pasyw dajacy ms bonus, varus, q do harrasu, slow i w zapomnialem, na ulti ma stuna

w tym sezonie na pewno jednym z lepszych jest mf i cait, których musisz mieć, chociaż poczekaj na quinn i wybieraj pomiędzy tymi trzema, varus teraz taki dobry nie jest

myślę, że pomogłem ; )

PS. brałbym i tak cait

Opublikowano

Dlamnie to mf ale kazdy ma swoj gust do postaci :DD
co do tej quinn to ona moze byc za mocna i byc ostry nerf na nia wiec jesli bys ja kupowal to radze troche poczekac :D

Opublikowano

Varus bardzo dobry adc. Ult wspanialy do tfow i ucieczek, dobre dmg, as z pasywa, bierz go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...