Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] WTF ranked (hack ? )

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez tak czasami mam , ale na rankedzie mi sie jeszcze nie zdarzyło .. To jest po prostu jakis błąd . :)

Opublikowano

To się dzieje zawsze, gdy Cię rozłącza internetem. Wszystkie postacie wracają zaraz po tym jak wpiszesz cokolwiek w szukajce.

Bany jednostronne zawsze się zdarzają, gdy po prostu tracisz połączenie z internetem.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

JA PIERDOLE NIE MA HACKÓW DO TEJ GRY OPRÓCZ BOTÓW KTÓRE WYWALAJĄ ZA CIEBIE COMBO CZY TO JEST TAKIE CHOLERNIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA?

Ile dzieci się jeszcze o to zapyta... Codziennie jakiś temat powstaje.

Opublikowano

JA PIERDOLE NIE MA HACKÓW DO TEJ GRY OPRÓCZ BOTÓW KTÓRE WYWALAJĄ ZA CIEBIE COMBO CZY TO JEST TAKIE CHOLERNIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA?

Tak samo nie ma darmowego rp i bugów na nie? Graty ziomeqq
Opublikowano

Tak samo nie ma darmowego rp i bugów na nie? Graty ziomeqq

To to chyba każdy wie.

Opublikowano

pff, ja mialem blad ze client omijal moje banowanie (w ogole omijal), kiedy banowali przeciwnicy to po 5 sekundach od konca czasu wyswietlal sie ban (prawidlowy), a do tego zrobil mi instalocka Garena jak bylem first pickiem I wygralem :)

Opublikowano

są, ale nie są dostępnie publicznie

xxx

Opublikowano

a ty oczywiście je masz i wiesz skąd pobrać .

Taki hack to co najwyżej Riot może sobie zrobić albo dobry hacker -_- bardzo dobry

Człowieku, sam sobie zaprzeczasz

xxx

Opublikowano

client lola ma w kurwe wizualnych bugów np. że czasami są jakby zbanowane ikonki :P, a to jest jeden z tych bugów

chociaż zdarzają się nie wizualne, gdzie nieda się banować, gra się nie startuje(prepare 4ever gdzie innym się włączyła gra), gra przestaje się łądować etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...