Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Nagrody za Zombie

gtasix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś przeszedłem Blind Bullet na Hardzie. Po 15 fali zauważyłem po lewej napis, który oznajmił mi, że dostałem Iron Mask'a. Po skończeniu wyskoczyło mi okienko "Check ur Inventory". Tak więc nasuwa się pytanie czy oprócz tej maski powinienem dostać coś jeszcze czy to o niej pisali na końcu? Ponieważ z prostej obserwacji wynika, że nic oprócz niej nie dostałem.

Jestem w trakcie pisania Tutorialu na Exp i Dinar bota za pomocą hacka SiroSix'a. ;)

Pozdrawiam

Gtasix

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

Blind Bullet - Iron Mask - 5 dni
BrokenSunset - Flame Mask - 5 dni
28th - PZF Warhead - 5 dni
LightHouse - M202 Warhead - 5 dni

Tylko iron maska na 5 dni na Bind Bullet.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzięki wielkie. Tutaj kolejne pytanie - rozumiem, że event na lvl up na Zombie Modzie już nie jest aktualny? Chodzi mi o to, że podobno dostawało się np. WA2000 Zebra i 5000 Dinarów za 1 lvl up. Znalazłem to

0:59

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

Dzięki wielkie. Tutaj kolejne pytanie - rozumiem, że event na lvl up na Zombie Modzie już nie jest aktualny? Chodzi mi o to, że podobno dostawało się np. WA2000 Zebra i 5000 Dinarów za 1 lvl up. Znalazłem to

0:59

To był wcześniejszy Event który nie jest już aktualny (był gdy dodano nową mape 28th Street)

Nawet sama data dodania filmu: "5 lip 2012"

np: jeżeli wbijesz 1 lvl to dostajesz WA 200 i 5 000 Dinar.

itd. Wtedy byl przyrost konto, każdy zakładał nowe bo exp i lvl szybko leci np wbij 5 lvl na 50.

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...