Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ktos mi moze powiedziec o co w tym kur*a chodzi?

WódkaUzdrawia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczalem grac z gosciem 1v1 (custom game). 1 gra wszystko ok, normalnie weszlismy do gry.

Ale za 2 razem cos, nie wiem co, sie zrypalo. Po banach i picknieciu championow nadeszlo odliczanie paramparamparam 0s, teoretyczny start gry a praktycznie jakis lag, zlapal mnie i kolege z ktorym gralem. Dalismy quity, wchodzimy od nowa na lola i do cholery wyskakuje nam reconnect (custom game?) i za cholere nie idzie z tym nic zrobic. Do gry nie da sie wrocic, nikt mnie do gry nie moze zaprosic.

http://img51.imageshack.us/img51/5089/clipno.jpg

Ktos poradzi? Restartowalem lola x razy, naprawialem, kiedy ktos mnie zaprasza do gry to wyskakuje mu, ze dalem decline, a info zadnego nie dostalem. Inni mnie widza jako online (ze nie jestem niby w grze).

Nie wiem sam co z tym zrobic, gosc ktory mial ze mna grac ma dokladnie to samo

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Miałem podobnie, spróbuj ściągnąć i zainstalować inną paczkę językową LoLa, np. jak masz polską to angielską, a jeśli angielską to ściągnij polską. Powiedz czy pomoże

Opublikowano

Haha ja tak miałem dziś na rankedzie i oczywsicie dostalem za to bana, bo kochany riot musi dawac za cos bana... oczywiscie za cos czego ja nie zrobilem

Opublikowano

Po prostu czekaj i ta gra jakby sama się skończy. Ja miałem tak parę tygodni temu na rankedzie, cały team wywaliło to ta gra nawet w historii się nie zapisała.

Opublikowano

Miałem podobnie, spróbuj ściągnąć i zainstalować inną paczkę językową LoLa, np. jak masz polską to angielską, a jeśli angielską to ściągnij polską. Powiedz czy pomoże

Nie pomoglo ;c

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ja miałem tak na rankedzie i po jakimś czasie normlanie wróciło wszystko do normy i gry w historii nie miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...