Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shaco jungle

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie umiem sie nafeedowac , ganki mi nie wychodzą , jak mi sksuja blue to koniec gry dla mnie .

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak nim grać ? To mój pierwszy jungler mam 20 lvl bez runek .

Raz jak trafiłem na noob team to miałem staty 22/1/7 ale w normalnej feeduj.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Może robisz jakiś źły build albo coś w tym stylu? Może nie masz masterek na jungle? Zaczynasz z machetą?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jestem ciekawy jak Ks-ują Ci blue?

Jeżeli widzisz, że nadchodzi invade to idziesz na blue przeciwników. Generalnie Shaco potrafi pierwsze blue zrobić bez smite-a (3 Pacynki)

Może jednak warto zaprzestać Jungli bez Runek. Nawet Shaco jest dosyć ciężko. :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Build mam taki :

Latarnia

Kosa statika (ta co piorunami razi)

Krwiopijec (blood twister)

Ostrze zniszczonego Króla (falen king ? )

Buty Ruchliwosci-Żwawosć

Trójca (trinity force ? )

Blu można skusć jak napadnie cię 4 z wrogiego teamu .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Napewno musisz skołować runy pod jungle i zrobić sobie masterisy . Gdy grasz na dolnym nexusie rób ganki nie prosto z rzeki tylko z zza barona , przed wyskoczeniem na przeciwnika rzuć pacynkę po drodze być może gdy będzie uciekał w nią wpadnie i dostanie fear-a . Zaczynaj z tą kataną za 300 i z potami , jak ciężko Ci idzie możesz na początku próbować z armorem i potami ja tak na początku zaczynałem . Gdy jest początek gry i np chcesz zrobić blue pacynki stawiaj minute 50 sekund przed respem buffa . Gdy zaczniesz z blue i idziesz na reda pacyny stawiasz w krzaki obok reda i cofasz się na wrejfy albo na wilki tak żeby stały 3 pacynki i zaczynasz buffa z E pullasz i idziesz z buffem w krzaki żeby wyprzedził mniejsze moby , by pacyny się na nim skupiły . Dobra koniec bo troche się rospisałem i zaraz będę głupoty pieprz*ł . To tyle pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...