Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynając gre..

Xurie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was takie pytanie.. W jakie pójść na początku czołgi ? Średnie lekkie niszczyciele etc? jakim graćnajlepiej na początku i budować.

Opublikowano

Ja polecam linie gdzie jest KW-1, dalej sam musisz wybrac, ja wybralem wszystkie 3 :-)

KW-1 wg. mnie najlepiej zarabiajaca maszynka V tieru, nie liczac tankow premium.

test

Opublikowano

Wszyscy ci mówią na IS-7 a ja ci mowie na IS-4, czemu? Ponieważ lina IS-4 jest dużo łatwiejsza do grania dla początkujących graczy, czołgi w tej lini maja duży armor i często dużo więcej hitów niż w lini IS-7 potrafią zebrać i oczywiście jest tez złe strona maja słabsze działa i dużo mniej mobilne. Ale jak jesteś początkujący to na 1 linie i dłużej przeżyjesz a w kv-1s to "czołg z papieru".

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Jak KW-1S jest z papieru to pograj sobie francuzami, bo chyba nei wiesz o czym mówisz. Ja polecam IS-7 mobilne i szybko dojedziesz na miejsce akcji.
Sam gram medami USA i też mogę polecić, czołgi łatwe w ogarnięciu, przyjemne (M4A3E8 strzela praktycznei co 1.5 sekundy =D)

Opublikowano

każdy pisze że dla początkującego ZSRR ale pytam się czemu ? przecież ogarnięcie np. ciężkiej lini amerykanów nie jest ciężkie

więc ja ci polecam Amerykanów linia ciężka lub medy

Opublikowano

Ja gram Medium Mk. I ----> Medium Mk. II ----> Medium Mk. III ----> Matilda . Dobry czołg, jak go wykozaczysz do końca wszystko kupisz + Apteczki, gaśnice, to będzie OK :)

Dobry pancerz, nie rozwalają mnie tak szybko. Mój brat ma ten czołg (już wykozaczony) Sam na końcu rundy wygrywał, było na niego 5 czołgów na raz, i cały czas były Rikoszety :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

A ja ci polece cos z innej parafi. Jezeli nie grałes to zastanow sie czy wogole ta gre zaczynac. Gra jest kasozerna do 7 tieru ok pozniej bez premki i ewentualnie czolgu premium w garazu nawet tej gry nie polecam zaczynac mam juz prawie 20k bitew w tej grze i szczerze odradzam ja juz kazdemu. Ta gra z kazdym patchem jest coraz gorsza, i coraz to drozsza. Ale to tylko moje zdanie ktorego nie musisz brac do siebie

Opublikowano

A ja ci polece cos z innej parafi. Jezeli nie grałes to zastanow sie czy wogole ta gre zaczynac. Gra jest kasozerna do 7 tieru ok pozniej bez premki i ewentualnie czolgu premium w garazu nawet tej gry nie polecam zaczynac mam juz prawie 20k bitew w tej grze i szczerze odradzam ja juz kazdemu. Ta gra z kazdym patchem jest coraz gorsza, i coraz to drozsza. Ale to tylko moje zdanie ktorego nie musisz brac do siebie

Zgadzam sie, nawet juz od VII tieru zaczynaja sie schody i czuc wyjatkowo brak Gold'a (premium) ;-) a miesiac premium ( zarobki i Exp + 50%) to 2500 Golda czyli jakies 43 zl.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...