Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Czy dało by sie zrobić takiego cheata?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie czy da sie zrobić cheata który do 2 zaznaczonych białych liń (Maja tak około 1cm) dodane były następne ale dużo dłuższe np 10cm?? Jesli tak to czy ktos by mi w tym pomugł bo bardzo potrzebóje. Jak cos to do gry 8ball pool jest ona na facebook'u i na miniclip. Z góry thx

@Down

Tu masz te line zaznaczoe na czerwono(te do przedłuzenia)

34961115090722654140.png

A tu masz bez zaznaczenia:

91806575173860020224.png

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

nie prościej stworzyć po prostu taka linie która będziesz mógł poruszać po ekranie i cały czas będzie na widoku ? mniej roboty a efekt praktycznie taki sam :-D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Nie zgodze się ponieważ nie wiadomo który pixel znajdziesz - ten w tej części czy w drugiej?

Opublikowano

troche bez sensu robic bota który już jest dostępny za free

ale robisz tak, pobierasz kord bialej bili + bili w którą celujesz, wtedy sprawdzasz w którą strone leci bila, odejmujesz od bili w którą celujesz i sprawdzasz kąt nachylenia lini która znajduje się na bili

możesz też zrobić ramke dzięki której będziesz mógł narysować jak bila będzie się odbijała.

mousegetpos

hotkeyset

_WinAPI_DrawLine

tan,atan <- funkcje do obliczenia kątu nachylenia

wszystko podałem ci na tacy, więc do roboty ;f

chociaż mógłbyś zrobić postego bota, od bili którą zamierzasz strzelić pociągnij linie do miejsca w które celujesz a potem przymierz, te same funkce bez tan, i atan(jest gdzieś w tym dziale, napisany przeze mnie)

nie biore odpowiedzialności jeżeli okaże się wirusem, chociaż kiedyś używałem i było gites ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...