Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA INNE

XXXMustang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, otóż widziałem na YT różne akie wersje GTA, np GTA RUMUNIA 2, czy coś takiego..... Też widziałem GTA z modem ( chyba ) NFS. Więc otóż czy moglibyście wypisać mi takie różne wersje ??

Opublikowano

GTA Russia, Tusk, Kaczynski, romania, somalia, silesia. Bylo jeszcze jedno ale nie pamietam. Zadjesz sobie sprawe ze te nazwy to nie gry ? Tylko projekt okladki ? A ten mod NSF to auta podmienia tylko ;)

Opublikowano

GTA sa jest tokio drift - gotowe do pobrania. Dodaje liczniki i zmienia troche wygląd

GTA sa snow - Całkowita zima i zmienia dużo rzeczy :)

Te dwa mody polecam :P Do pobrania z google

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Tak jak ci napisalem to nie sa gry. Ta sa tylko okladki w PhotoShopie zrobic. Ale z tego co wiem w GTA Russia da sie zagrac ale tylko po mapie jezdzisz. A w Silesia tez sie da ale chyba nie udostepnione jest. Jesli chcesz nowe misje do GTA polecam ci mod o nazwie DYOM.

Opublikowano

To nie gry, grafik po prostu zrobił okładkę.... Widziałem to ale ponoć w izraelu coś sprzedają (zmodowane GTA) widziano tam ponoć w sklepach GTA Batman itd, ponoć działające (Z modem) Ale nie wiem dokładnie na jakimś forum widziałem.

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

@Up wiem tu jest mod DYOM Wgrany, nie lepiej to samemu zrobić, e? Za darmo...

Nie musisz nawet płacić bo na stronie jest za free..

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...