Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trochę nowego info.

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe czołgi, które ponoć się mają pojawić niedługo. Podmiana T-50-2 i artyleria amerykańska są potwierdzone ale czy nowa linia HT niemiecka jest prawdziwa? Dochodzi jeszcze zdjęcie nowego meda rosyjskiego 10 tieru

http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-962--m60-patton-vk7201-lwe-object-907-t-60-t-70-mt-25-sexton/

Wgranie łatki wykrywającej zakazane modyfikacje. Na szczęście tylko na serwerze RU. Europejski claster jest bezpieczny D:

http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-963--spodziewajcie-sie-mini-latki-w-tym-tygodniu-aktualizacja-oprogramowania-przeciw-oszustom/
76561198001815076.png
Opublikowano

T-50-2 miał zostać usunięty, więc MT-25 może wejść za niego. Mogą też dodać nową ścieżkę medów u ruskich.

Podmiana potwierdzona, co do usunięcia to nie wiadomo. Devsi rozważają jeszcze co zrobić z tym czołgiem, jedną z opcji jest zrobienie z niego czołgu premium-unikatu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mnie natomiast zaciekawiła wieść o drugiej linii medów ZSRR, właśnie pierwszą skończyłem, pozostanie zebrać jeszcze z pół miliona na T62-A, w planach już linia amerykańska a tu się pojawia info o drugiej ruskiej :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Dzieki za info ;) nawet nie wiedzialem a juz mialem isc na T-50-2

Możesz go robić... Przecież nic nie stracisz a najwyżej w zamian za T-50-2 dostaniesz nowy czołg :)

Opublikowano

I tak narazie uzbierałem 10k expa na T-50 awiec trochę zajmie zanim tam dojdę :D ( duzo nim nie gram narazie zbieram kase na IS jeszcze 400k :) )

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

@up- ale jak na premium go dadzą to będzie fajnie, bo będzie zarabiać =]

Nie liczył bym na to ale jakaś szansa jest :P

76561198001815076.png
Opublikowano

28.02 2013 aktualizacja na ruskim servie 8.4

---------------------------------

W patchu 0.8.4 można się spodziewać:

Nowy oddział brytyjskich PT-ACS - 10 pojazdów unikalnych. Cechą wyróżniającą niektóre z nich staną się potężnym i precyzyjnym narzędziem, szczególnie w drugiej - niska widoczność i silny pancerz. Zbroja ta będzie odwoływać się do wszystkich fanów gry w tej klasie zbiorników:

Universal Carrier QF 2 funtowa (II stopnia);

Valentine AT (III poziom);

Alecto (poziom IV);

AT 2 (poziom V);

AT 8 (poziom VI);

Gun Carrier Churchill (poziom VI);

AT 7 (poziom VII);

AT 15 (poziom VIII);

A39 Tortoise (poziom IX);

FV215b 183 (poziom X).

Zobacz zaktualizowane drzewo brytyjskie czołgi może być tutaj .

Renders Brytyjska PT-ACS można znaleźć tutaj .

Zrzuty ekranu z nowej technologii można znaleźć tutaj .

Historia brytyjskiego przemysłu zbiornika można znaleźć tutaj .

Pobierz tapeta z British PT-ACS może być na tym linku .

Niemiecka technologia zadowoli fanów trzy nowego zbiornika światła, które, jeśli nie pochwalić niezwykle potężne narzędzia, ale mają szybkość i zwrotność, z odsetkami pozwala nie tylko do wykrywania sprzętu wroga, ale także zmierzyć się z lekkich czołgów nieprzyjaciela na podejść do własnej bazy danych:

Pz.I (poziom II);

Pz.I Ausf.S (III poziom);

Pz.II Ausf.G (poziom III).

Zwróć uwagę, że niemieckie czołgi lekkie PzKpfw II Luchs , VK 1602 Leopard , VK 2801 zostanie przesunięty do IV, V i VI, odpowiednio, z niezbędnym poziomie zmian w charakterystyce.

Wyświetlić zaktualizowaną drzewo niemieckich czołgów może być tutaj .

Zrzuty ekranu z nowej technologii można znaleźć tutaj .

Przetwarzane w ramach lepszej karty graficznej:

"Step";

"Rybacki Cove";

"Ensk";

"Live Oaks".

Wykonane gier i wideo montażu na mapach:

"Rock";

"Prokhorovka";

"Klasztor".

"Smocze Ridge" i "Pacific Coast" wyprowadzony z losowych walk do przetwarzania (w firmowych i klan bitew, pozostaną one) karty.

Tymczasowo usunięte w celu przetworzenia trybu "Burza" na kartach "Robin" i "Westfield".

Gra pojawiła się trening bojowy dla początkujących - misja specjalna szkolenia na oddzielnej karcie.

----------------------------------

tlumacz google z ruskiej strony

Opublikowano

"Step";

"Rybacki Cove";

"Ensk";

"Live Oaks".

Wykonane gier i wideo montażu na mapach:

"Rock";

"Prokhorovka";

"Klasztor".

"Smocze Ridge" i "Pacific Coast" wyprowadzony z losowych walk do przetwarzania (w firmowych i klan bitew, pozostaną one) karty.

Tymczasowo usunięte w celu przetworzenia trybu "Burza" na kartach "Robin" i "Westfield".

wtf?

76561198001815076.png
Opublikowano

@djkosmo a coś o T-50-2 wiesz? Bo nie wiem czy kupowac xD

Kupuj, nie stracisz na tym interesie a co najwyżej możesz zyskać.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up czemu tak uważasz? Może ten nowy nei będzie też zarabiał, poza tym, że jest brzydki jak noc xD

Grałem 50-2 może z 10 bitw ze względu na zarobki, ale T-50 to dla mnie cudo. Dlatego fajnie by było jakby 50-2 został przynajmniej jako rarytas =]

Opublikowano

@up czemu tak uważasz? Może ten nowy nei będzie też zarabiał, poza tym, że jest brzydki jak noc xD

Grałem 50-2 może z 10 bitw ze względu na zarobki, ale T-50 to dla mnie cudo. Dlatego fajnie by było jakby 50-2 został przynajmniej jako rarytas =]

Nowy czołg na podmianę będzie się różnił tylko modelem. Podmieniają, bo w rzeczywistości T-50-2 nie był taką zwinną wyścigówką. Po za tym deweloperzy rozważają możliwość zostawienia T-50-2 w grze, jako czołgu premium-unikat. Na takiej samej zasadzie jak Tetrarch, A-32, PzIV V-IV, itp,itd.

76561198001815076.png
Opublikowano

Tak wiem, że może być premiumem choć to jakieś marne sznase są raczej to się o to modlę. A mówisz, że podmieniają model hmm widziałem go, mam nadzieję że w rzeczywistości mi sie spodoba.

A i wiesz może keidy mnie jwięcej nam najwcześniej patch wprowadzą? Bo nie wiem czy gold doładować i na kredyty wymienić czy zarabiać spokojnie. Dzięki =]

Opublikowano

Tak wiem, że może być premiumem choć to jakieś marne sznase są raczej to się o to modlę. A mówisz, że podmieniają model hmm widziałem go, mam nadzieję że w rzeczywistości mi sie spodoba.

A i wiesz może keidy mnie jwięcej nam najwcześniej patch wprowadzą? Bo nie wiem czy gold doładować i na kredyty wymienić czy zarabiać spokojnie. Dzięki =]

Masz sporo czasu, w 8.4 nie ruszają ruskich lekkich.

76561198001815076.png
Opublikowano

Aha myślałem, że to teraz wprowadzają =p w takim razie wiesz w którym patchu to zrobia? ok kończe spam =D

W 8.6 albo w 8.7. Na chwilę obecną ciężko powiedzieć.

76561198001815076.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

W 8.6 albo w 8.7. Na chwilę obecną ciężko powiedzieć.

Przeglądam bloki deweloperów i niektórych super beta testerów.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...