Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać od nowa czy nie?

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na serwerze onyks ( s8 ) posiadam konto wojownik body 64 lvl ( postac nie posiada eq i ma skille slabo rozbudowane - m2 ) czy oplaca mi sie uzbierac kase na tego woja czy grac od nowa ? Zaczalem mentalem, mam 23lvl ( eq na wyzsze lvl to fms sr 30 kd +3 i smiertelka +8 kd +4, 1,5k Pz ). Lepiej sprzzedac to i uzbierac na tego 64 czy grac tym mentalem, albo wymienic to na lepsze eq dla ninjy, ktora tez mam ochote pograc.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Witam,

na serwerze onyks ( s8 ) posiadam konto wojownik body 64 lvl ( postac nie posiada eq i ma skille slabo rozbudowane - m2 ) czy oplaca mi sie uzbierac kase na tego woja czy grac od nowa ? Zaczalem mentalem, mam 23lvl ( eq na wyzsze lvl to fms sr 30 kd +3 i smiertelka +8 kd +4, 1,5k Pz ). Lepiej sprzzedac to i uzbierac na tego 64 czy grac tym mentalem, albo wymienic to na lepsze eq dla ninjy, ktora tez mam ochote pograc.

Jak najbardziej się opłaca, moim zdaniem najlepszy sposób jest wydropienie kasy na ekwipunek dla tego wojownika po czym rozwijac mu skille bardziej na początku skille, potem eq i w końcu rozbudujesz dobrze tego wojownika.

Opublikowano

Tylko on jest slabo rozwiniety

Opublikowano

Ile na tym s8 dostane za tego fmsa i smiertelke ? Tak zebym mogl kupic chociaz zbrojke na tego woja, on ma 64 lvl a posiadam parte +7 na 65 lvl. I gdzie moge expic na tym lvlu, chociaz chyba lepiej by bylo grac tym mentalem, albo ninja od zera.

Opublikowano

Sellnij to co na nim masz i zacznij grę od nowa chyba że nie będziesz miał ochoty expić to zrób sobie dropka do m2.

Daj "Lubie To!"

Opublikowano

Na Onkysie nie ma już tak dużej ilości graczy, więc gra po jakimś czasie może Ci się znudzić. Ja poleciłbym Ci wbić tym Mentalem 25 lvl, sprzedać ekwipunek który teraz masz i wystawić fishbota. Za zarobioną kasę kupić jakąś dobrą Zbroję Boga Smoków, tarczę na 61 lvl oraz kilka itemów z bonem 1500/2000 PŻ. Gdy to zrobisz to nadal na Mentalu łów rybki, a Bodziakiem wbij 65 lvl, załóż Partyzanę i wybierz się z buffem na Metiny Śmierci lub Metiny Morderstwa.

Opublikowano

Tylko buffka jeszcze muszę zrobić, a ile tak mniej więcej dostanę za tego fms'a i śmiertelną ?

Opublikowano

Tylko buffka jeszcze muszę zrobić, a ile tak mniej więcej dostanę za tego fms'a i śmiertelną ?

FMS nic nie warty, jeśli jest na takim niskim plusie - może 6 kk. Od zbroi zależy jakie KD i dokładne bony, ale myślę, że do 15 kk max.

Opublikowano

Nie graj od nowa!!!! Miałem konto podobne do twojego. Skończyłem grę i byłem na tyle głupi, że całe eq oddałem, a po jakimś czasie znów sobie chciałem zagrać. Zaczęłem łowić rybki. Co to za problem? :) Muzyczka jakaś :D I jechana ;p Tak zarobiłem na jeszcze lepsze eq niż miałem. Więc nie polecam grania od nowa.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Na twoim miejscu zaczął bym grę od nowa, jest to większa przyjemność i łatwiej coś zdobywać.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Lepsza jest przeyjmność rozpocząć gre od nowa. Gdy wejdziesz na starego woja tak naprawdę też zaczynasz gorzej niz od 0

Od nowa grać lepsza zabawa a także sadysfakcja, że doszłeś samodzielnie ponowne do wszystkiego

3reb7x40o9l5.jpg

Opublikowano

a jak nadropi sobie dropkiem na eq to nie jest samodzielnosc i nie doszedl sam do wszystkiego?

Up pieprzysz glupoty

Jaki sens jest robie dropków aby uzbierać na eq skoro możesz zagrać od podstaw i stworzyć o wiele lepsze. Nabił kiedyś 65 lvl więc pół przygody ze światem gry ma już za sobą i tak naprawdę 0 radości i sadysfakcji z gry.

Polecam zagrać od nowa, tym bardziej, że up zaznaczył że chcę zagrać ninją

3reb7x40o9l5.jpg

Opublikowano

Ja bym selnal wszystko to co masz na wojo 64lv selnol razem z postacia jesli niechcesz grac fb, bo jesli masz zamiar byc na FB to zostaw se go i na Fb zarabiaj, jak selniesz cale eq ktory nie potrzebujesz na tym niszym poziomie kup sobie eq wlasnie na niego a fms bym se zostawil na to nisza postac

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

moim zdaniem graj na tym woju 23 dlaczego? bo na nim sobie zrobisz skille powoli jak i eq a jak to posprzedajesz to znow bedzie ci brakowalo cos i znow bedziesz myslal a tego woja 64 sobie zostaw na dt na kowala ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mysle, ze lepszym sposobem bedzie fishbot. Uzbierasz sobie na wszystko full kasy i bedzie gitara.

Hehehehehe xD

Lepiej zrobic sure wp do lochu i zbierac kase na tego woja :D albo metki 35 :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...