Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] UDObot i Gamma :)

aegqeh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma 2 pytania :)

-Mam gamme 42/82 ile ładowni palladium musze nazbierac żeby ją złożyc? ? (golec 3k ładowni :P )

-Czy jest aktualna wersja udobota? (jesli nie czy jakis jets darmowy oprócz triali )

Opublikowano

Około 1000 energii myślę, że powinno starczyć.

Nie, nie ma żadnych darmowych botów, udobot nie działa już od bardzo dawna.

Opublikowano

10 tyś palladium - 12k Powinno wystarczyć ale dam ci poradę . Jeżeli złoży ci się przy okazji alfa albo beta to nie stawiaj ją na 1-1 bo wtedy multiplikator wleci i większa szansa na Gamme '

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

10 tyś palladium - 12k Powinno wystarczyć ale dam ci poradę . Jeżeli złoży ci się przy okazji alfa albo beta to nie stawiaj ją na 1-1 bo wtedy multiplikator wleci i większa szansa na Gamme '

mialem postawiona afle złożona i nie postawiona na x-1 i mi lecialy 2-3 czesci ze 100 kuponow O_o a jak pstawilem odrzu polecialo 7 do alfy 1 gamma i 2 beta

Opublikowano

Lepiej stawiać od razu. Z doświadczenia powiem Ci, że podczas składania gammy złożyłem 5 alf i 2 bety + prawie 6 alfa i 3 beta. Do jednej gammy, startowałem z 17 części. Są to tak upierdliwe wrota w składaniu że.. no ale przynajmniej urka powypadała z alf i bet, tyle dobrze ;)

7yo9.png

Opublikowano

Popieram gościa wyżej.

Jak się chcę złożyć na chama, to wogóle części wpadać nie będą.

Lepiej betki/alfy robic od razu jak wskakują..

A co do części.. to są żarty ? 1k energi zeby mu wpadlo 40 czesci do gammy ?

Ja mialem 2k energi i 79/82 w gammie, wpadła jedna część ..

Opublikowano

Dobrze mówicie, jedynie co możesz zrobić to bocić dalej.

A jak złozysz alfe,bete to ich na baze nie stawiaj i powinny wypadac czesci do gammy.

Pozdrawiam.

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...