Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] ZAROBEK DOTYCZĄCY WŁASNEGO SERWERA.

XXXMustang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie otóż, chciałbym założyć swój serwer. Chciałbym też mieć jakiś zysk z niego, bo jak wiadomo nie jest to bezpłatne ( aktualnie nie wiem jaka jest cena). Czy otóż jak np będe płacił te 12 euro to dostne trochę np, za to że będą ludzie u mnie grać, lub będą mieli VIP. Prosił bym otóż o dokładne informacje.Z góry dziękuję.

Mustang

Opublikowano

ludzie a przynajmniej mój kolega robią tak ze do serwera zakładają forum a na forum można kupić vipa formuowego co za tym idzie vipa się tez ma na serwerze

Opublikowano

Tylko sposób który kolega wyżej napisał.

Nie ma chyba innego.

Reklam nie umieścisz na serwerze.

A jak dużo ludzi ci wchodzi na serwer to z tego nic nie dostaniesz, bo wejścia na serwer nie są nic warte.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A nie można np. dawać status Moderatorów na takim serwerze ? Vip na pewno da się, to wiem. Tylko jak z Moderatorem/Adminem ? Jeżeli by się dało, to np. mogliby płacić na miesiąc (lub za tydzień, dwa) 7 euro - daje przykład. Też zarobek jakiś z tego jest :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...