Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Myszka komputerowa 100-150zł.

TheChri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Chciałbym kupić myszkę komputerową dostosowaną pod gry. Chciał bym alby mysz mieściła się w okolicach 100-150złotych. Mysz ta miała by być precyzyjna, szybka ale też niezawodna. Proszę o porady jakie myszki polecacie. Skupiam się na tej myszce: http://www.ceneo.pl/17535147 proszę o opinie posiadaczy :)

pozdrawiam,

Opublikowano

Mam G700. G500 miałem okazję testować, mysz niczego sobie. Dobrze leży w dłoni, precyzyjna, może rywalizować z myszkami za ~300zł.

Jak za drogi to możesz się pokusić na optyczną G400, powinieneś być równie dobrze zadowolony. Poczytaj sobie testy, opinie, recenzje. Najlepiej jeszcze jakbyś miał okazję obejrzenia sprzętu na żywo i tzw. "pomacania".

Ten Tracer Sniper co podałeś w pierwszym poście też nie jest zły, aczkolwiek bardziej skłaniałbym się ku sprawdzonym produktom Logi.

EMPTY :C

Opublikowano

a4tech x748

microsoft intellimouse

razer deathadder

razer abyssus

steelseries kinzu

steelseries xai

steelseries ikari

logitech mx518

roccat kone

Opublikowano

to wyzej to bardzo słaba myszka

nie kupuje się myszek laserowych od a4techa, ma tylko dobre optyczne, w tym przedziale najlepsza jest a4tech x748 i logitech mx518 z sensorem AVAGO 3080 chyba

ew. microsoft intellimouse używana

Opublikowano

to wyzej to bardzo słaba myszka

nie kupuje się myszek laserowych od a4techa, ma tylko dobre optyczne, w tym przedziale najlepsza jest a4tech x748 i logitech mx518 z sensorem AVAGO 3080 chyba

ew. microsoft intellimouse używana

Ale jesteś pro, sam polecasz mu a4tech laserówkę... Co za typ...

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Ale jesteś pro, sam polecasz mu a4tech laserówkę... Co za typ...

przecież mu poleciłem a4tech x748, któy ma avago 3080 sensor optyczny, nie wyżywaj się na mnie w interwebie :)

@TOP:

abyssus jak i g500 są ok, ale w razerze płacisz też za znaczek :)

Opublikowano

wg. mnie najlepsza myszka :

http://techplanet.pl/produkty/myszy/razer-deathadder-refresh,10258.html

nie ma bata byla ona dobra i jest wg. mnie najlepsza osobiscie nie gralem z nia ale znam ludzi ktorzy graja, i widzialem ich staty w grach typu fps.

Nic ujać nic dodać b. czuła myszka w cs'ie mozna ustawic ruch myszki na 1.0 a chodzi jak na 3.0 ;)

A widzisz budżet autora? ._.

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...