Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bonowanie w KamerModzie

Chers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam jeden mały problem mianowicie jak zmieniam 1-5 w tarczy i chce wybrać bonus Wytrzymałość to go nie mogę kliknąć.

Drugi problem a za razem pytanie czy jest możliwość aby dodać 2sloty do moda oraz czy można zrobić coś takiego ze jak wejdzie item np wejdzie perfect to aby pokazał się komunikat na pulpicie jak na switchbot?

Opublikowano

Złap to okienko w którym wybierasz bony przesuń je w górę będziesz miał przycisk "OK"

ofa5t9.jpg

W drugim pytaniu nie wiem o co Ci chodzi :D

Opublikowano

Kur ja umiem ustawić bota, inne bony normalnie mi wskakują tylko ten bon Wytrzymałość mi nie chce wskoczyć.

Opublikowano

Jeśli o to chodzi to właśnie ten bon to Witalność, gadałem z osobami na Pandorze i im działa ten bon a mi jakoś nie..

Opublikowano

Rzeczywiście nie da się kliknąć OK gry wybiera się ten bon.

Może używają starszej wersji moda gdzie to działało.

Może napisz do Kamera to pomoże

Opublikowano

Pisałem to pedał nawet nie raczy odpisać. Napisałem mu chyba z 5razy...

Opublikowano

Pisałem to pedał nawet nie raczy odpisać. Napisałem mu chyba z 5razy...

Nazywasz ped*łem osobę, która stworzyła dla Ciebie całego KamerModa. Jeśli za takiego go masz to po co korzystasz i pobierasz jego cheaty? W modzie masz SwitchBota, tylko starą wersję (tak w razie czego). Skorzystaj z tego, tam nie masz pobugowanych bonów:

[DL] Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...